Паднат хелихоптер во Струмичко

• Креатор на темата Креатор на темата Del Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест за пилото избегна поголема катастрофа.Инаку хеликоптерот леташе ниско и имаше чуден звук на перките не оној претпознатлив за хеликоптер излеговме некој на терасите од зграда и после 2-3 минути страшен звук црвена светлина и чад голем уште се шири и у мојто маало .Страшна глетка после одма бидејќи живеам на место дека мора да поминат фрнчаа пожарните и колите за брза помош.Среќа у несреќа е со маневрите избегал да се сруше у куќите и успејал да ги избегне па загинале само они.Инаку хеликоптеро е срушен во близина на Добрејци кај ресторантите и баш видов соседите који дојдоа цели се тресеја страшна глетка било.

Удриле у антена додека принудно се обидувале да слетаат. Да ти ебам к'сметот.

Контролира ли некој во кое стање е опремата или само пушти ги припадниците :facepalm: Секоја чест за пилотот, слава му и на него и на останатите :(

Кое теле неписмено си ти... цело време тропаш глупости. Искочи прошетај малце... ебате дегенот
neznam druze ali epten mi e cudno tolkava antena da ne ja primetat koja i bez toa si bese propisno osvetlena trepkacki svetla imase ima sekakvi teorii ali da ja pogodat antenata sepak mi e cudno

Страшно, голема трагедија. Ова хелихоптериве којзнае во каква состојба се, по кој пат гинат луѓе ради тие мочани хелихоптери. Слава им на починатите, и нека им е лесна земјата.

пс. Не замарајте со дебилни работи и не мешајте албанци секаде.

ziveam na povisokiot del na strumica i vo toj moment bevme na terasa znaci celo vreme go gledavme helikopterot kako napravi krug okolu gradot pa otide prema bansko koga se vrakase nakaj strumica letase nisko i ne bese osvetlen helikopterot udri vo antenata na radio strumica koja edno vreme imase crveno svetlo na vrvot(ne sveti nekolku godini)se vide ogan od helikopterot i za nekolku sekundi padna i eksplodira.

Жално......нека почиваат во мир :(

Најверојатно проблем со хелихоптерот поради тоа што сум сигурен дека пилотот го знаел теренот а и антената ........

Страшно.
Лесна им земја...

Најверојатно падот е поради технички проблем чим немало светло никакво а хеликоптерот сеуште летал во воздухот, нека почиваат во мир :( Инаку малце нелогично ми е да се пренесуваат гранични службеници (ако се точни информациите) од Ново село до Струмица со хеликоптер кога 30мин е со кола истото растојание..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom