ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.888
- Поени од реакции
- 44.434
Евра во Јуве а? Сеа дури сакам да дојде Вермален, ама да се земе и Хумелс плус. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дефинитивно не може да им се верува !!!!Дени Велбек
Велбек е одлична опција бидејќи може да игра по страните или напред.
Aaaaaaaaaaaaa јас сеа ги прочитав , не ни обврнав внимание предходноАбе тоа океј и ја го видов и го постирав тука.. Ама што им е со објаснувањава :O
Типично, на сите така им прават и на крај може ќе те банираат. Нема поголеми глорихантери од нив на ФБ, верувајте.Со овие се карав, па на крај и коментари ми избришаа.
Не тоа беше еден друг дечко, сакаше Баркли и Пауел да ги играме како 8 - ца и 6 - ка во 4 - 2 - 3 - 1. Плус мислам и РвП спомна можеби да го продадеме додека сме можеле да извадиме пари или така нешто. Само едно ќе кажам, овие Еден е Манчестер Јунајтед половина од тоа што се прават дека се навивачи да беа навистина ќе беше добро.Оние од Еден е каква статија ни пратија еднаш, абе фудбал менаџер не им беше рамен.@goodlife_filipsis Од Еден е беа тие со Баркли и Пауел у средина?
![]()
На кој дроги се овие ?
http://manutd-macedonia.com/noviot-...sezonata-201415-so-7-novi-golemi-zasiluvanja/
Ова гарант онаа тактичарката Биљана го има пишувано
Прв дрес од Адидас што ми се засвиѓал, а посебно златните ПЛ значки, си одговараат со ШевролетМоја замисла за дрес од Адидас. Е сега, каков и да е дизајнот, црвен Адидас дрес секогаш ќе ме асоцира на Бенфика.
![]()
Инаку дресов е на Нотингем Форест![]()
Мислам не е шишан , собрана му е само,оние внатрешни плетенки густи има изгледа. Ке видимеЈас на дроги сум или Белгија освоила светско?Дечково си рече дека ќе се шишал ако Белгија освои светско, ама изгледа се надувал и отишол да се шиша мислејки дека Белгија освоила светско...[DOUBLEPOST=1405018004][/DOUBLEPOST]
Прв дрес од Адидас што ми се засвиѓал, а посебно златните ПЛ значки, си одговараат со Шевролет![]()
^
Дај ја изјавата на Гигс.