Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

го договори и меси за следнава сезона :D
10464281_864748413554378_5980862394767235000_n.jpg

Ццццц ај барем порано ќе дое у Манчестер Хитлер, а многу сакав у финале да отидеа па и да победеа... Ептен ми падна криво

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ццццц ај барем порано ќе дое у Манчестер Хитлер, а многу сакав у финале да отидеа па и да победеа... Ептен ми падна криво

сепак ќе игра за 3то место... :)

Кое порано бе , исто ти се фаќа дали финале дали мало финале

Да бе забораив у пм, изнервиран сум, кај го извади РВП па и му даде да шутира прв на jason stathman.... Тој само за ликвидација е од кај знае пенали да шутира цццц

Баталете тоа бе, него изгледа Евра ќе го користат како ублажување за Видал нешто такви ми ти рабоќе и ако си оди Евра аман нека не фрлаат уште 20-30 милиона на уште еден лев бек. Ене Вермален нека го земат нека покрива кога Шо нема да може или ќе одмара, па и Кајт нека го донесат, О`Шеј нека го вратат, ватевр, нека земат само некој што нема да замара со првотимски фудбал а не два леви бека и после да се тепаат кој да е првотимец.

Мислам дека му е фатена косата на Фелаини. Сега е како камионџија некој :D

Дарил Јанмат
Холанѓанецот може да пристигне на Олд Трафорд и да се бори за место во тимот со Рафаел, откако го импресионира ван Гал во настапот за неговата национална селекција на Светското првенство.

ептен го импресионираше што местото му го фати Кајт на 34 години :pos: абе пратат фудбал луѓево или се занимаваат со Хамес, Џамес....

На кој дроги се овие ?
http://manutd-macedonia.com/noviot-...sezonata-201415-so-7-novi-golemi-zasiluvanja/

Ова гарант онаа тактичарката Биљана го има пишувано
Трагичното е што има луѓе што го читаат ова и веруваат плус 30 лајкови има. Исто и оние другите Еден е Манчестер Јунајтед пишуваат информации што врска си немаат сами ги измислуваат, или изјава ќе превртат.

Трагичното е што има луѓе што го читаат ова и веруваат плус 30 лајкови има. Исто и оние другите Еден е Манчестер Јунајтед пишуваат информации што врска си немаат сами ги измислуваат, или изјава ќе превртат.

Со овие се карав, па на крај и коментари ми избришаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom