Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Евра во Јуве а? Сеа дури сакам да дојде Вермален, ама да се земе и Хумелс плус. :D

Дени Велбек
Велбек е одлична опција бидејќи може да игра по страните или напред.
дефинитивно не може да им се верува !!!!

Абе тоа океј и ја го видов и го постирав тука.. Ама што им е со објаснувањава :O
Aaaaaaaaaaaaa јас сеа ги прочитав , не ни обврнав внимание предходно :facepalm::pos::facepalm::pos:

Оние од Еден е каква статија ни пратија еднаш, абе фудбал менаџер не им беше рамен. :cuc: @goodlife_filipsis Од Еден е беа тие со Баркли и Пауел у средина? :pos:

http://www.manutd.com/en/News-And-F...cusses-first-meeting-with-Louis-van-Gaal.aspx

"When we met at the end of last season we went through the players who are here and some of the players he liked that will maybe come in. Two have already come in," said Giggs. "It's always hard during the World Cup because a lot of the players you're looking at could still be part of the World Cup, or they’ve just gone out and are now going on holiday for a rest. I'm not sure how many players will come in - we'll have to wait and see.

"I flew out and spent a couple of hours with him. We went through players who were at the club - ones who may be going, ones who may be coming in. I was there to find out how he works, what he likes and give him an insight into anything he might not know about Manchester United. He knew a lot, as you might expect. But any little thing I could help him about I tried to. We didn’t dwell on what happened last season."

Expanding on his point, Giggs continued: "Louis has a clear philosophy and he sticks to that philosophy. He won't be afraid of taking over Manchester United. He'll relish it.

Со овие се карав, па на крај и коментари ми избришаа.
Типично, на сите така им прават и на крај може ќе те банираат. Нема поголеми глорихантери од нив на ФБ, верувајте.
Оние од Еден е каква статија ни пратија еднаш, абе фудбал менаџер не им беше рамен. :cuc: @goodlife_filipsis Од Еден е беа тие со Баркли и Пауел у средина? :pos:
Не тоа беше еден друг дечко, сакаше Баркли и Пауел да ги играме како 8 - ца и 6 - ка во 4 - 2 - 3 - 1. Плус мислам и РвП спомна можеби да го продадеме додека сме можеле да извадиме пари или така нешто. Само едно ќе кажам, овие Еден е Манчестер Јунајтед половина од тоа што се прават дека се навивачи да беа навистина ќе беше добро.

Моја замисла за дрес од Адидас. Е сега, каков и да е дизајнот, црвен Адидас дрес секогаш ќе ме асоцира на Бенфика.

dres1.jpg

Инаку дресов е на Нотингем Форест :)

Јас на дроги сум или Белгија освоила светско?Дечково си рече дека ќе се шишал ако Белгија освои светско, ама изгледа се надувал и отишол да се шиша мислејки дека Белгија освоила светско...[DOUBLEPOST=1405018004][/DOUBLEPOST]
Моја замисла за дрес од Адидас. Е сега, каков и да е дизајнот, црвен Адидас дрес секогаш ќе ме асоцира на Бенфика.

dres1.jpg

Инаку дресов е на Нотингем Форест :)
Прв дрес од Адидас што ми се засвиѓал, а посебно златните ПЛ значки, си одговараат со Шевролет :D

Јас на дроги сум или Белгија освоила светско?Дечково си рече дека ќе се шишал ако Белгија освои светско, ама изгледа се надувал и отишол да се шиша мислејки дека Белгија освоила светско...[DOUBLEPOST=1405018004][/DOUBLEPOST]
Прв дрес од Адидас што ми се засвиѓал, а посебно златните ПЛ значки, си одговараат со Шевролет :D
Мислам не е шишан , собрана му е само,оние внатрешни плетенки густи има изгледа. Ке видиме

Ајде нека ги плукнат парите за Видал и Вермален и да стартаме. Изјавата на Гигс кажува се, има мал застој ради СП и одморите, ко со РвП трансферот.

Иначе стварно Евра побарал од клубот да му се раскине договорот?
А и се посилни шпекулации за Хумлес. Ај лајк дат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom