Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
на симбианот ти се во тел претпоставувам, така?
е па кога е така, едноставно ќе го уклучиш андроидот, а и нокиата. андроидот ќе те праша при првото уклучување (ова важи само кога сефте му правиш на андроидот) дали сакаш да се поврзеш со некој апарат за да префрлиш податоци. нормално ќе кажеш ДА, ќе се уклучи блутут, а и на нокиата исто ќе вклучиш претходно блутут и они ќе се поврзат меѓусебе. толку се сеќавам, одамна беше, но и јас појма немав како иде но се снајдов ;)
Не се сеќавам баш дека нешто такво се вклучи...
Иначе да бодам попрецизен да префрлам sms пораки од нокиа е66 во самсунг галакси s4.

Не се сеќавам баш дека нешто такво се вклучи...
Иначе да бодам попрецизен да префрлам sms пораки од нокиа е66 во самсунг галакси s4.
можда тогаш на тој моделод ХТЦ имало таква опција. сега со год сум на андроид и појама немам како иде.
еве што најдов: линк1, линк2, линк3, .......

можда тогаш на тој моделод ХТЦ имало таква опција. сега со год сум на андроид и појама немам како иде.
еве што најдов: линк1, линк2, линк3, .......
Фала. Вториов линк гледам е добар. И онака претпоставувам дека ќе треба со pc suite.

Дали е вистина дека футролите што имаат магнет за затворање може да го оштетат екранот на мобилниот или самиот мобилен?

Колку од вас тука користат футроли со магнет за вашите мобилни, и колку сте задоволни од нив, дали сте имале некои проблеми со вашиот мобилен и сл?

ја прв пат слушам и незнам иначе ја користам фотрола со магнет

ја прв пат слушам и незнам иначе ја користам фотрола со магнет
користам самсунг галакси 3 и ја контактирав нивната техничка подршка и ми одговорија потврдно дека магнетот на футролата го оштетува мобилниот и ми препорачаа да не го користам.

Симнав ANDROID DEVICE MANAGER, активирав отворив на лаптоп ми даде локација каде е тел се ок.. сакав да пробам да го заклучам да видам како работи ... ама.. откако го заклучив пробав да го отклучам со пасвордот кој сам го ставив ама Wrong password.. статус барот можеше да се спушти и влегов во Settings и ја избришав апликацијата, и ок си беше се.. али откако го изгасив телефонот и го пуштив пак беше заклучен а апликацијата од предходно избришана ? :/ ...( апликацијата веќе избришана а телефонот уште е заклучен, а и неможам да го отклучам )

Сега кога ќе отворам на лаптоп не ми дава ни локација ( Location unavailable ) нити пак можам пак да го заклучам и да ставам друг пасворд... т.е не ни е поврзан со телефонот веќе бидејќи апликацијата е избришана, а мене сеуште ми бара пасворд за да го отклучам... Помош?!

може некој да пренесе искуство со алкател идол мини земен од т-мобиле бидејки многу викат имале проблеми а реално со новата понуда на фамилу бох за 1000це го даваат па сумливо ми е малце па ако помогне некој фала :)

може некој да пренесе искуство со алкател идол мини земен од т-мобиле бидејки многу викат имале проблеми а реално со новата понуда на фамилу бох за 1000це го даваат па сумливо ми е малце па ако помогне некој фала :)
Можно е да има флеки на екранот ... види го на бела позадина[DOUBLEPOST=1405010356][/DOUBLEPOST]
Симнав ANDROID DEVICE MANAGER, активирав отворив на лаптоп ми даде локација каде е тел се ок.. сакав да пробам да го заклучам да видам како работи ... ама.. откако го заклучив пробав да го отклучам со пасвордот кој сам го ставив ама Wrong password.. статус барот можеше да се спушти и влегов во Settings и ја избришав апликацијата, и ок си беше се.. али откако го изгасив телефонот и го пуштив пак беше заклучен а апликацијата од предходно избришана ? :/ ...( апликацијата веќе избришана а телефонот уште е заклучен, а и неможам да го отклучам )

Сега кога ќе отворам на лаптоп не ми дава ни локација ( Location unavailable ) нити пак можам пак да го заклучам и да ставам друг пасворд... т.е не ни е поврзан со телефонот веќе бидејќи апликацијата е избришана, а мене сеуште ми бара пасворд за да го отклучам... Помош?!
Направи му хард ресет/формат ... незнам за што телефон се работи ама пиши на гугл ќе ти даде како се прави

Последно уредено:
Можно е да има флеки на екранот ... види го на бела позадина[DOUBLEPOST=1405010356][/DOUBLEPOST]
Направи му хард ресет/формат ... незнам за што телефон се работи ама пиши на гугл ќе ти даде како се прави

Samsung S4 i9505.. се што имам на негo отиде.. :confused: ? мислев начин да не има друг начин.. ќе направам сега...

Последно уредено:
Вака сега, моментално имам буџет од околу 220/230 евра максимум, и сакам да земам некој телефон, на старо, али нормално добро зачуван и се остало.. Е сега, иако сум на одмор, често разгледувам и сеуште се вака немам одлучено каков телефон..Знам дека тука ве има неколку што разбирате, па сакам да слушнам шо предлози ќе ми дадете вие.. Ако сте во моја ситуација каков телефон би одбрале? Инаку сакам поголем телефон, бидејки прстите ми се големи и не ми одговараат малите :D

Samsung S4 i9505.. се што имам на негo отиде.. :confused: ? мислев начин да не има друг начин.. ќе направам сега...
Епа ќе отидат апликациите, ај ќе ги најдеш после со твојот акаунт
контакти ако ги имаш синкано на гмаилот ќе ти ги врати и слично
големата меморија кај што се сликите не ја чепка[DOUBLEPOST=1405012005][/DOUBLEPOST]
Вака сега, моментално имам буџет од околу 220/230 евра максимум, и сакам да земам некој телефон, на старо, али нормално добро зачуван и се остало.. Е сега, иако сум на одмор, често разгледувам и сеуште се вака немам одлучено каков телефон..Знам дека тука ве има неколку што разбирате, па сакам да слушнам шо предлози ќе ми дадете вие.. Ако сте во моја ситуација каков телефон би одбрале? Инаку сакам поголем телефон, бидејки прстите ми се големи и не ми одговараат малите :D
Според ова што го кажа ... само Galaxy Note 2

Значи можам слободно да го одјавам.
баш обратно мислев, да го оставиш договорот до крај, уште два месеца се, не се многу, во спротивно казнените ќе те скинат

Јас земав Alcatel mini idol и има една бела флека која се приметува на бела позадина еве скоро месец дена, но не ми се пушта на сервис мислам не е опасно. Па ако некој имал ваков проблем или мисли дека нешто може да му наштети на дисплејот нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom