Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.520
- Поени од реакции
- 4.403
Kyпувам Iphone 4s. или 5ка.
Cena?Се продава Samsung Galaxy s4, нов, наотпакуван, со гаранција. ИТНО
http://www.vipmarket5.mk/products/Samsung Galaxy S4 нов неотпакуван, со гаранција. ИТНО!!!/pid/777341
18000Cena?
Другар нов е толку пари18000
Телефонот е перфектно сочуван, како што објаснив нема ниту една гребнатинка. Доколку имате некоја понуда слободно презентирајте ја. Прашавте за цена ви ја одговорив. Сепак тоа е мое мислење и не е дефинитивно.Другар нов е толку пари
Безразлика дали е добро сочуван нов неотпакуван е 18000 денари али ти си знаеш сепак е нексус и не држи цена тој телефонТелефонот е перфектно сочуван, како што објаснив нема ниту една гребнатинка. Доколку имате некоја понуда слободно презентирајте ја. Прашавте за цена ви ја одговорив. Сепак тоа е мое мислење и не е дефинитивно.
Нов е 18500, еве ќе ја спуштам цената на 16500. Се надевам дека барем некој ме разбра зашто мојата цена беше прилично висока. Не ми е целта да "ги извадам парите" тоа е невозможно во мојот случај.Значи според муабетов ако купам денес C200 за 50k за 6 месеци можам да му ги извадам истите пари? Купувањето на старо е да се купи нешто за помала цена од таа во продавница.