DASH BERLIN @ Улица Македонија - Забава во црвено и бело - 14.06.2014

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не знае која беше таа што ја пушти после првото зборење на микрофон ?

П.С да не се фалам ама има и моја слика на колажот We Are Macedonia :cool:
Знам дека после едно зборење, не знам дали беше после првото ја пушти Ummet Ozcan - Raise Your Hands мешап со W&W - Bigfoot... Види можда е некоја од овие две. :)

Добра журка се на се, поздрав за потегот на општина центар. Редно беше да се донесе нешто, што не е српско :)
Местото беше тесно малце, подобро ќе беше на плоштадот, ама таму се гради фонтана :eek:
Се надевам дека во иднина пак нешто слично ќе се организира.
Пис

Ama u sekoj slucaj jas mislam deka e podobro.koga Dash bi bil vo nekoj klub i koga bi trebalo da se plati karta, Bar togas kje znam nema shabani...

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Ama u sekoj slucaj jas mislam deka e podobro.koga Dash bi bil vo nekoj klub i koga bi trebalo da se plati karta, Bar togas kje znam nema shabani...

Не е Даш за во клуб ова е перфектно за него и музиката што ја пушта ..за во клуб се сите оние Дј кои не се пи*чки и немаат сменето стил па вреди да платиш карта, а Даш дефитивно не е меѓу нив. Изволте шабани сега 4ти на James Zabiela да видам дали ќе ве има макар и 5 души.

Не е Даш за во клуб ова е перфектно за него и музиката што ја пушта ..за во клуб се сите оние Дј кои не се пи*чки и немаат сменето стил па вреди да платиш карта, а Даш дефитивно не е меѓу нив. Изволте шабани сега 4ти на James Zabiela да видам дали ќе ве има макар и 5 души.

Ti brat si daleku od toa sto sakam da go kazam...

Дечки за вкусовите не се расправа, ама мене @Satellite и Навигатор ми беа пофини. Неќу ја многу вокали :) Си отидов рано јас, сменив локација.

Фала братче, јас тек сеа се палам на форумов после подолг период :D Јас не го ни слушав, трчав на веридба ама веќе 2 пати сум го чул и во Софијаи на Trance Energy, така да знаев што да очекувам.

Екстра беше журтката го слушав Навигатор и потоа Даш. Малку чудно ми беше што и Навигатор и оној што беше пред него не видов кој е ја пуштија Sticky Fingers од A&B во 10мин (не дека мене лошо ми дојде тоа).

Sticky Fingers??? Хммм...Навигатор, not me :)

Фала братче, јас тек сеа се палам на форумов после подолг период :D Јас не го ни слушав, трчав на веридба ама веќе 2 пати сум го чул и во Софијаи на Trance Energy, така да знаев што да очекувам.

Sticky Fingers??? Хммм...Навигатор, not me :)
Јас сум грешка Cosmic Gate - Falling Back :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom