Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Војводи да бидеме хумани...на натпреварот во вторник Тетекс - Скопје ке се наплаќа по 50-100 денари и сите средства кои ке бидат собрани ке бидат донирани за лекување на Владимир Петровски..ајде Војводи да бидеме хумани - СПАСИ ЖИВОТ
http://www.facebook.com/pages/Da-mu-pomogneme-na-nasiot-Vladimir/204434632901667
(надворешна (скопска) интервенција на темава, со хумана цел) :) :smir:

За момент ќе помислев дека си од Тетово.

Utre Shkendija - Teteks , gradskoto derbi ...

TETOVO UTRE KE BIDE OBOENO VO CRVENO - CRNO :D

Vcera TETOVCI slavea , pobedi SHKENDIJA protiv teteks 3-1

CEL GRAD , SE PO CRVENO-CRNO!!!

SHKENDI lD

Не бе, не славеа. Изгуби нивниот тим.
Ама затоа по селата имало весеље, гарант.

hahaha ili si budala ili ne si od tetovo !

:D

Kako be ? :D hahaha CEL GRAD OBOENO VO CRVENO CRNO BESE VCERA , GOLEMA POBEDA , SLAVEVME :) site tie sela od Jazhince do gradot Gostivar tamu i gradot Tetovo ZIVEAAT ZA SHKENDIJA , ic da ne te boli kurot tebe koi slavea ... ako si hrabar ti zs ne izleze vcera so makedonsko zname ili slicno nesto , izlezi nekogas ke vidis :D so e rabotava !!!

Не бе, не славеа. Изгуби нивниот тим.
Ама затоа по селата имало весеље, гарант.

Не знам што ви е...не сакате да признаете или не знаете дека кога игра Шкендија 75-80% од луѓето што се на стадион се од Тетово.

И да бе Тетовци плаче пошто изгуби Тетекс...ама плачеа 200-300 души,на другите не им боли к...т!

Вчера се славеше како по секоја важна победа на Шкендија,атмосферата исто како и после мечот против Ренова...супер...

Тетовци плачеа 200-300 да,а оние останатите се 10 века понапред од вас и не се ни замараат со такви сељачки провокации.

Тетовци плачеа 200-300 да,а оние останатите се 10 века понапред од вас и не се ни замараат со такви сељачки провокации.
abe Zlatko LEGENDA SI nema sto tuka :) hahahaha

kade pisuvame nie :) ti odma CITIRANJE :) hahaha

fakt e toa deka TETOVCI se 90 % so Shkendija , a tamu 200=300 se so teteks !!!

dojdi ke se uveris nemam so da ti kazuvam bla bla bla tuka jas tebe

i ne me CITIRAJ !

Не знам што ви е...не сакате да признаете или не знаете дека кога игра Шкендија 75-80% од луѓето што се на стадион се од Тетово.

И да бе Тетовци плаче пошто изгуби Тетекс...ама плачеа 200-300 души,на другите не им боли к...т!

Вчера се славеше како по секоја важна победа на Шкендија,атмосферата исто како и после мечот против Ренова...супер...
Те разбирам, ама не скокај одма.
Поентата на мојот пост беше со исто дебилно ниво да одговорам на дебилното ниво на постот пред мене.
Инаку, нормално дека не се грото шкендиините навивачи од селата, не го тврдам тоа.

Едноставно сакам да потенцирам дека заднината на постовите од типот "Цело Тетово слави" и "Тетовци се радуваат" нема врска со фудбал и многу лесно се приметува која е интенцијата, во случајов каде што играат два тетовски клуба, едниот условно кажано албански, а другиот македонски. Албанскиот победува и сега изјавите како оние погоре само мороните не можат да ги сфатат.

^ Абе и ти...па и кога ја победивме Ренова кажавме Тетово слави,а тие се албански клуб.

Златко...значи кога слават низ големите градови за победите на нивните екипи тогаш се сељаци тие а...аман беее :tv:

^ Да бе...ти секогаш си паметниот овде...секаде те има... бравоо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom