Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заклучив што си ти одамна,не треба да ми објаснуваш.
Е за ова ви зборам. А, не пиштолите и шерифи да изигравате по градов. Кога власта не е со нас, војната ќе ја добиеме само со памет, а не со оружје. Ама воопшто не мислите, само се залетувате во празноЈас сум татко,син,другар,вујко,брат..Напатена будала која се бори за живот во немаштијава со две деца..За нив јас сум најголемиот херој во нивните очи...За тебе..Не ме интересира кој сум..Тоа е твојата интима..можеш и да ја откриеш но ништо не менуваш!...Тој нивен херој се бори за еден ден тие да бидат учени,цивилизирани во дух и својство на разумни човечки суштества коии мене со бастум седнат во градината и собрана кожа од старост ќе ме направат најсреќен човек..За да го имам тоа ми треба мир не војна...Ми треба Средства..Нивниот херој за нив душата ќе ја даде...Но нема да ја даде заради зборот на стојанче ангелков,нити за тие петмина со него...Тие не се хероите на моите деца...Они не ги облекуваат,не ги хранат,гледаат како растат...Тие незнаат ни како се викаат..незнаат ни за мене...јас кој сум сам вработен..Сам..со само една плата се борам за тие да имаат исто онака како и другите деца...Јас кој ти веќе ме дозна кој сум и што сум...Ќе Живеам и ако треба...ако треба..ќе се борам за тој ден да седам со бастумот во градина...но никако поради Политичари кој ништо не сториле за мене освен што ми ја отежнуваат живеачката!
На што да возвраќате бе инцест....ни убивате наши деца а и згора на тоа дивеете и протестирате како орки ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА УБИЈЦИТЕ НА ТИЕ ДЕЦА....и уште зборите за возвраќање....да ви се плукнам во тоа сортата да ви се плукнамtoa sto pravela serbija
dobro se e somnitelno neli jankulovska prvicno koa gi fati 20te mina rece organizirana grupa teroristi i ubjici uste od togas gi osudi a ne rece obvinetite,uste od togas se znaese namerata. no posle naredniot den pustija 14 od tie grupa taka nareceni teroristi. e tuka paga vo voda toa sto rece jankulovska eve kolku bese vo pravo ona!
da ne narekuvate teroristi vi ostanalo navika od 2001. da bevme teroristi e sega ke vozvrativme koa se ovie nemiri.
Нема да видиш како ќе се покажат, затоа што сега сите се преокупирани со одмори и дали имало бранови на плажа, но искрено секој контра протест од македонска страна е смешен, затоа што правдата е задоволена. Убијците добија доживотна она што го и баравме? Зошто би протестирале? Која ни е целта? Не верувам дека и некој би дошол , јас нема да одам, затоа што нема причина. Да ги пуштеа терористите под политички притисок тогаш разбирам да имаше протести, но вака е без потребно. Само би губеле ние.Многу македонци чекаа ден како што е петок, ајде сега да видиме како ќе се покажат.
Зборуваш како оние напалени тинејџери со Чегевара маица коишто прочитале некои такви романтичарски приказни за љубов, благосостојба, романтика, против неправда и слични работи. Помири се со тоа. Тоа во реалниот живот не постои. Нееднаквоста е природна појава, борбата помеѓу силниот и слабиот, богатиот и сиромашниот биле одсекогаш, затоа што тоа е всушност природен циклус на истребување на слабите.Ти си македонец и јас сум...Живееме помеѓу исти граници,и двајцата сакаме ресенска јабука и тетовски грав..и јас и ти дишеме под исто небо...Македонец си...живееш овде! Албанец но македонец...Тука си израснал,чаршија,скопско,плоштад...работиш овде..работам овде,печалам,преживуваме и двајцата се бориме за подобро утре..албанија ли ни дала да јадеме...ако и јас живеем во албанија но сум со потекло македонско..јас ќе се нарекував албанец..таа држава ги трпела моите чекори одкако проодев...затоа бате Дај јас и ти да организираме протест што ни поскапија струјава..да организираме протест што ни шибаат извршители за све нешто...ете македонски и албански протест заедно...иста цел...исти комплетно..ти нос ја нос..ти раце и јас раце..исти сме,луѓе...И така наместо да ја дестабилизираме државава да ги стабилизираме сметките за њтеуја,парно,компир,леб,тутун. А потплатенине деца нека палат знамиња и нека кршат прозори и нека ги бањаат со водени топови о шок бомби..јас и ти ќе излеземи изреволтирани и мирни со свое право да го бараме истото она што на двајцата ни го попречува нормалниот живот...Како бре не се соберемњ сите вака штрајкови за овие проклети поскапувања и безработици :/
Бре мајката, шо не излезете на протест за секоја судска пресуда што сметате дека е неправедна ако не.
Ти правиш ли разлика меѓу невини убиени деца и убиено дете поради полициска бруталност?Po pametno prasanje bi bilo kolku albanci bile na protestite protiv policiskata brutalnost za Martin Neskovski. A odgovorot e mnogu, sekoj den imase duri i megu ogranizatorite imase albanci.
Spored mene nema razlika i na dvata slucaja nevini bile, sto ima razlika koj bil ubiecot, mada za ova petkratnoto jas uste tvrdam deka ubijcite se vo sloboda i uzivaat negde na more dodeka nie se raspravame.Ти правиш ли разлика меѓу невини убиени деца и убиено дете поради полициска бруталност?