Ќе.Ќе може пожелби?
Тече Рузмарин.Тогаш нешто до саша матиќ во најскоро сакам.
цепај ти.Пуштија кад љубав закасни, и пингај пред да престанеш, ако сум тука да пуштам ја малце
Другар за едно прашање не се отвара нова тема бидејќи ако почнеме сите ние 50,000 форумџии замисли што би било тоа...твојата тема ти ја преместив тука. Во иднина ако имаш некои прашања во врска со радиото постави ги тука, прашај ме мене или некој од модераторите на музика.Вака.Пошто глеам слабо иде радиово,имам време 15/24 имам се шо ми треба.Сеа вака дали сте да отворам радио или не ? Ќе се пушта секаков вид на музика дури и порачки.Ае чекам одговор.
Ај пред да одиш на свадба да ми објасниш како се пушта музика.Другар за едно прашање не се отвара нова тема бидејќи ако почнеме сите ние 50,000 форумџии замисли што би било тоа...твојата тема ти ја преместив тука. Во иднина ако имаш некои прашања во врска со радиото постави ги тука, прашај ме мене или некој од модераторите на музика.
симни си винамп и тој плаг инот што трбаше и пиши ми во пп, ќе ти дадам инструкции.Ај пред да одиш на свадба да ми објасниш како се пушта музика.