Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ах камо ли Гризман да го земеме :love: И да ако Реал го купат Родригез Иско си плаче за кај нас:icon_lol:

Што ке ние Иско во 4-3-3, па тој во таа формација не можеше да игра ни во Реал со многу поквалитетни фудбалери од нашите. Башка за него ќе има голем интерес во Премиер лигата, веројатно Сити повторно ќе сака да го земе...

10523979_480319972070557_7722258246292959631_n.jpg

Нешто што секој фан на Милан мора да го посети! :icon_lol:

Roma have confirmed the signing of Ashley Cole on a two-year deal following his departure from Chelsea.

The former England defender has been handed a contract by the Serie A club which is worth €2.5 million per year net of tax, equivalent to €48,000 per week after taxes.

Kaj нас 2,5 м зема Матри, Шиме ќе зема 1,8 мил...

Вечер ќе имаат средба Берлускони, Галијани и Инзаги, ќе разговараат за трансфери. Веројатно ќе биде решено дали да се наддаваат за Итурбе или нема да се обидуваат да го симнат Јувентус од водство, а целосно ќе се насочат на Черчи. Ако ја задржат праксата од последните неколку години, тогаш ќе ја изберат втората опција т.е. Черчи. Се надевам нема трета опција, односно никој. :)

Ако е вистина дека Робињо, Матри и Бирса наредниве денови ќе потпишат за други клубови, тогаш остануваат уште Есиен, Констант и Мексес. Овие ќе биде тешко да ги избркаат!

Вечер ќе имаат средба Берлускони, Галијани и Инзаги, ќе разговараат за трансфери. Веројатно ќе биде решено дали да се наддаваат за Итурбе или нема да се обидуваат да го симнат Јувентус од водство, а целосно ќе се насочат на Черчи. Ако ја задржат праксата од последните неколку години, тогаш ќе ја изберат втората опција т.е. Черчи. Се надевам нема трета опција, односно никој. :)

Ако е вистина дека Робињо, Матри и Бирса наредниве денови ќе потпишат за други клубови, тогаш остануваат уште Есиен, Констант и Мексес. Овие ќе биде тешко да ги избркаат!
Мексес ко што читав прифатил намалување на платата на 2 милони од сегашни 4ри...ако е ова вистина нема да шкоди да остане..и рами/запата/алекс/мексес солидно е само за во серија А

Roma have confirmed the signing of Ashley Cole on a two-year deal following his departure from Chelsea.

The former England defender has been handed a contract by the Serie A club which is worth €2.5 million per year net of tax, equivalent to €48,000 per week after taxes.

Kaj нас 2,5 м зема Матри, Шиме ќе зема 1,8 мил...
Знаев дека некој ќе пише за Кол. :D И без пари ако сака нека игра, не е работата да ги собираме сите играчи што се над 33 години. Каде пишува дека Врсаљко ќе зема 1.8 мил?[DOUBLEPOST=1404757854][/DOUBLEPOST]

Закардо го заборави. :D

Последно уредено:
Знаев дека некој ќе пише за Кол. :D И без пари ако сака нека игра, не е работата да ги собираме сите играчи што се над 33 години. Каде пишува дека Врсаљко ќе зема 1.8 мил?[DOUBLEPOST=1404757854][/DOUBLEPOST]
Закардо го заборави. :D

Ешли Кол со 33 године и една нога да има е подобар бек од све што имамо у тим и од све за што смо заинтересирани да иамо у тим за бековските позиции, и така ќе биде уште 2 сезоне минимум ( освен Де Шиљо за ова второво)
Кафу колку имаше кога дојде?
Стам?

Ешли Кол со 33 године и една нога да има е подобар бек од све што имамо у тим и од све за што смо заинтересирани да иамо у тим за бековските позиции, и така ќе биде уште 2 сезоне минимум ( освен Де Шиљо за ова второво)
Кафу колку имаше кога дојде?
Стам?
Јас не викам дека е лош ама вакви играчи за две сезони не ни требаат.

Јас не викам дека е лош ама вакви играчи за две сезони не ни требаат.
Па овие наредни 2 сезони се најнеизвесни во историјата на Милан. До таму е дојдена работата.

Па и за Черчи е ценкање нон стоп, они сакале 15 да понудат (можда и понудиле) а Торино сакале 20ка :D
Што ќе ни е Кол ние ќе го зимаме Врсаљко кој е тој Кол :D

Па и за Черчи е ценкање нон стоп, они сакале 15 да понудат (можда и понудиле) а Торино сакале 20ка :D
Што ќе ни е Кол ние ќе го зимаме Врсаљко кој е тој Кол :D
Абе со самото тоа што не играме ЛШ мислам дека ги губиме преговорите со било кој играч од типот на Кол. Барем според мене.

Абе со самото тоа што не играме ЛШ мислам дека ги губиме преговорите со било кој играч од типот на Кол. Барем според мене.

да бе а Манчестер како ги добива? Шо и Херер фрлија пара и отидоа таму, ако сакаат да фрлат пари а не да се ценкаат за секој играч ќе видиш како идат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom