Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Само нашиве планинци си остана планинци, и Косоварите и Албанците од Албанија им е преку таквото од нашиве. Ама нема врска друг е тој што ги буцка, поготово тинејџерите кои најлесно можат да ги потпалат и на крај да си изедат ќутек ко млади магариња. Еве, толку им беше, изиграваа мајмуни низ Скопје и сега си легнаа на брашненце, арно им текна на родителите да ги искараат малку, да не бидат зелки во тоа главите.
тешко тоа, за петок пак се најавуваат големи протести по социјаните мрежи

Видете го Муџата со кратките панталони и брадата... ебаим испраните мозоци, нека гнијат во затвор мамичето нивно!!!

0:11

Џабе, одма чопор стануваат се збираат ко кучиња

Туна мразела насилство и неправда. 5 души беа убиени пред 2 години, каде беше тогаш да каже дека мрази неправда и насилство????
Туна за НОВА: Ќе учествувам на протестите затоа што мразам неправда

Дел од албанскaта музичка естрада во земјава на своите профили на социјалните мрежи ја искажува својата поддршка за протестите против одлуката за доживотен затвор на осудените од случајот „Монструм“, што деновиве се одржуваат во неколку градови во Македонија, а се најавуваат и за во Приштина и Тирана.

Туна Сејди за НОВА изјави дека од Приштина мирно и демократски ќе протестира во знак на поддршка на албанскиот народ во Македонија.

„Овој пат сум со својот народ, со своите врсници и сограѓани затоа што гледам дека се обесправени. Јас не повикувам на војна, ниту пак ги разгорувам страстите, едноставно мразам насилство и неправда“, изјави Туна за НОВА.

Исто така и пејачката Аделина Тахири на својот фејсбук профил напиша:

„Ги подржувам Албанците во Македонија, заедно сме посилни“.

Адријан Гаџа на својот Фејсбук профил ја објавил неговата песна со наслов „Скопје, Тирана, Приштина“. На објавата напиша: „1 јеми“ што значи „едно сме“.

Контраверзниот албански рап пејач Аријан Агуши или познат како Голд Аг, веднаш направи песна за протестите во Скопје што се одржаа изминатиот петок. Тој во песната прашува каде се албанските политичари, зашто сега молчат и не им помаат на Албанците, сега кога најмногу им е потребна нивна помош. Прашува зар немаат грижа на совест да гледаат како ги тепаат и невини ги затвораат.

golema.png

На социјалните мрежи деновиве се најавуваат организирани протести во знак на револт за доживотната пресуда на шестмината обвинети во случајот „Монструм“ во повеќе градови низ Македонија.
Врти сучи шипптарско мусли ѓубре е ѓубре.Ама пацифистичките дегенерици повторно ке пробуваат да го направат народот слеп.Изгледа Брејвик знаеше кој е вистинскиот непријател.Можеш да се бориш против орки,ама квинслинзите се малку поопасни.
Они имаат специјална моќ да го шират својот вирус помеѓу партиските дипломци на боза факултетчињата.После оп,ке видиш со тоалетната хартија{мислев диплома} се вработил.

Абе да си признаме кај што нечиниме,да не бидеме како инцестите.Јанко како и Борјан со нивните работодавци,Грујо и Зајо заедно немаат повеке интелегенција од мравка.

Да не го натера Б,Ц Борјанот да се ожени со шипптарка,него остај,тамо нека им седи.
Добро бе има ли модератор овдека да го банира телево, наместо дискусија за масакрот и протестиве се изначитав срања како јунакот тепал по аеродром. Жими све ми се сере од шупаци што со вакви муабети ја симнуваат мојата нација на ниво на гнидине од битпазар некни. Теле, не ти е на борјан жена му глумицата крива ни фамилијата што живее во Аеродром, криви се оние неписмени хорди што уриваат низ град. Направи разлика малце.

Добро бе има ли модератор овдека да го банира телево, наместо дискусија за масакрот и протестиве се изначитав срања како јунакот тепал по аеродром. Жими све ми се сере од шупаци што со вакви муабети ја симнуваат мојата нација на ниво на гнидине од битпазар некни. Теле, не ти е на борјан жена му глумицата крива ни фамилијата што живее во Аеродром, криви се оние неписмени хорди што уриваат низ град. Направи разлика малце.
Друже, има право до негде иако е брутален. Кога беше spread the truth акцијата, Борјан си играше курот, се исмеваше со нас од Кајгана. После протестирачиве, први за отстрел се овие ванаби смешни фаците.

Видете го Муџата со кратките панталони и брадата... ебаим испраните мозоци, нека гнијат во затвор мамичето нивно!!!

0:11

ооо be pa ti fassist,sto go imas ti protiF toj sto go secelj pantoljona.pa vidi go sunce kao sija nadovr,ajmo hizlezi malo i vidi go kao sija,kao da smo u sahhhara tu,pa toplo je,mora malko fozduh da go vljaga.
a toj sa bradda nije i to neki probllem,nema decko po doma neko bikkce da go sece toj bradda,pa go ostavil da go raste.

E bee sfe fashisti ste po ovoj forum,sram da vi jet !!

Само нашиве планинци си остана планинци, и Косоварите и Албанците од Албанија им е преку таквото од нашиве. .
Со оглед на тоа дека и во Приштина е закажан и најавен протест за поддршка, па и не би се согласила баш.

http://novatv.mk/index.php?p=1&navig=8&cat=2&vest=15253
Еве што прават тие гниди гнидосани поголеми крвопијци и од кучињана што протестираат.
Имаше и снимка каде што новинар на оваа "nova tv",викаше пред суд,ајдее нека ескалира.Бравоо,само такаа..
Што не снимат интервју со тој од телма што го ишамараа,и низ шамарањето му чифшаа нона?И тој изеде ќутек,ама не.Стока си е стока.
Новатв
А1он
Либертас
Инфо+
мактел
Sky
Окно
Се е тоа стока хипокритска,се да им се наебам одвратно.Да даде господ муџи да им ги расцепат тоа соросоидните шупаци.

Ја не ги оправдувам ни про владините,како курир мурир сител и шо ти ја знам,ама овие стокиве се бе под дното.

Некој неписменко и дегенерко го доболе изгледа нешто околу партииве и дремењето на ропаците по штабови,па после толку читање,реши да реагира токму сега.Може посебно бил навреден од сопствената "тоалетна хартија",врамена на зид а може има и некоја шкон шкон да му смрди по дома.

Како и да е,темава е за "култот на лајна" кој е инаку претставен како религија на мирот,култ кој доведе до тоа пет Македонци да бидат убиени,а подоцна и да се протестира во полза на монструмите.Поради ова, нема да бидам тој што ке и даде друга насока на темава.
Толку од мене за ова.[DOUBLEPOST=1404755957][/DOUBLEPOST]
http://novatv.mk/index.php?p=1&navig=8&cat=2&vest=15253
Еве што прават тие гниди гнидосани поголеми крвопијци и од кучињана што протестираат.
Имаше и снимка каде што новинар на оваа "nova tv",викаше пред суд,ајдее нека ескалира.Бравоо,само такаа..
Што не снимат интервју со тој од телма што го ишамараа,и низ шамарањето му чифшаа нона?И тој изеде ќутек,ама не.Стока си е стока.
Новатв
А1он
Либертас
Инфо+
мактел
Sky
Окно
Се е тоа стока хипокритска,се да им се наебам одвратно.Да даде господ муџи да им ги расцепат тоа соросоидните шупаци.

Ја не ги оправдувам ни про владините,како курир мурир сител и шо ти ја знам,ама овие стокиве се бе под дното.

Не се нормални еј.Го тепале со пендреци,го влечеле а он едно модринче мало,незнаеш дали е бемка или што.Исти муабет со палестинците во Израел.Па на планинарење еден ден да појдеш, ке се вратиш со триста гребаници и модрици.На излет,на на планинарење.

А за телевизииве,дали се владини или опозициони,тоа на нас не ни прави разлика.Кога го ослободија инцестов за случајот Смилковци пред една недела,гледам Канал 5 седнале на чајче кај него дома,го прашува како затворот,тешко ли било.
Кога се врати Јохан дома,некои репортери,мислам дека од Алфа беа,отишле во шипптарско село каде Јохан ги спаси од страдање терористите и тамо ги прашуваат дацава на мртиви терористи како сега они ке продолжат да живеат без татко,сочуство за нив,милион критики кон Јохан.
Единствен проблем јас кој што го гледам кај Јохан е тоа што кога веке лежеше во затвор толку време,барем да имаше зошто,да ги скинел овие маливе копилиња да не шират пропаганда сега како палестинскиве деца.А и утре по стапките на тате ке тргнат, се разбира,само до тогаш ке ја цицаат државава со социјално и здраствено.

Последно уредено:
Се прашувам дали Борјан ќе ги етикетира како гебелсоиди и протестирачиве. Ме има блокирано на Твитер, ќе го прашав и таму ама ако чита нека повели нека одговори.

Туна мразела насилство и неправда. 5 души беа убиени пред 2 години, каде беше тогаш да каже дека мрази неправда и насилство????
Туна за НОВА: Ќе учествувам на протестите затоа што мразам неправда

Дел од албанскaта музичка естрада во земјава на своите профили на социјалните мрежи ја искажува својата поддршка за протестите против одлуката за доживотен затвор на осудените од случајот „Монструм“, што деновиве се одржуваат во неколку градови во Македонија, а се најавуваат и за во Приштина и Тирана.

Туна Сејди за НОВА изјави дека од Приштина мирно и демократски ќе протестира во знак на поддршка на албанскиот народ во Македонија.

„Овој пат сум со својот народ, со своите врсници и сограѓани затоа што гледам дека се обесправени. Јас не повикувам на војна, ниту пак ги разгорувам страстите, едноставно мразам насилство и неправда“, изјави Туна за НОВА.

Исто така и пејачката Аделина Тахири на својот фејсбук профил напиша:

„Ги подржувам Албанците во Македонија, заедно сме посилни“.

Адријан Гаџа на својот Фејсбук профил ја објавил неговата песна со наслов „Скопје, Тирана, Приштина“. На објавата напиша: „1 јеми“ што значи „едно сме“.

Не се сите исти, не генерализирајте ве молам!!!1

Еве како сето ова лесно функционира и се шири. Момакот пишува статус, углавно она шо го кажал у „медиумите“:

Nuk munda te shkoj per te pushuar pa renditur nje varg falenderimesh per ata qe me ndihmuan qe mos te shkoj ne paraburgim.

Falenderoj avokatin dhe vllaun tim Jurist, Gazeten LAJM si dhe drejtuesin e kesaj gazete z. Fejzi Hajdari, kryetarin e Shoqates se Gazetareve z. Naser Selmanin, te cilet nuk nguruan aspak te me ndihmojne, duke qendruar me ore te tera ne stacionin e policise ne Kisella Vode.
Faleminderit juve miq per perkrahjen.

Sipas vendimit te leshuar nga Gjykata Shkupi I - Shkup, jam liruar ne mase sigurie (paraqitje ne Gjykate) deri ne plotefuqishmerine e aktgjykimit.
Sa i perket arrestimit, perdorimi i dhunes pa nevoje, perdorimi i gjuhes se urrejtjes, provokimet e inspektoreve sikur ne kohen e Millosheviqit, si prove nese do te biesh ne kurth, deshmojne se demokracia e ketij vendi eshte dicka abstrakte.

Per fat te keq, kjo nuk eshte hera e pare, as edhe e fundit, ku dhuna ushtrohet ndaj te dobetit, te pafajshmit, shqiptarit.

*** последната реченица, класика: Ова не е прв ни последен пат ова да им се случува на слабите и невините Албанци. :pos:

После тоа, Петрит Сараќини, главниот „бранител“ на човекови права го шерува тоа по групи, за да се продолжи ширењето...

Capture.PNG

Чиста лажна пропаганда, од која дури и Сител и Канал 5 може да учат.

Што е најтрагично? „Македонските“ продадени медиуми, кои ги форсираат овие приказни, на кои после веруваат дузина „либерали“. И така македонскиот народ е растргнат меѓу владина пропаганда и пацифистичка пропаганда, осуден на пропаст.

п.с. овој „новинаров“ навиав за Надал, нели и Дарди навиваше за Надал, да не е он? :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom