- Член од
- 27 октомври 2013
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 201

Колку да не се изгуби позади низ постовите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и ако се утврди дека навистина тие биле убијците нека ги обесат а не доживитен затвор зошто кој и да ги убиел мали деца 17 години тоа е не човечки и е навистина монструм ! НО ТИЕ ВИСТИНСКИТЕ А КОИ СЕ ВИСТИНСКИТЕ КОГА КЕ СЕ ДОКАЖУВАТ КЕ ИМА И ПРОТЕСТИ ОД АЛБАНЦИТЕ ДА СЕ ОБЕСАТ !
Ој стај го па ќе мериме...Фашисти едни, уште одговор нема!
ок тогаш да сменам прашање..
Колку минути би преживеал огромен постер на министерот Џафери во Аеродром?![]()
Те знае татко ти што пишуваш по форуми?Поздрав кајгана форумџии, јас сум млад возач, и за таксират направив прекршок при возењето, таму при излегување од Сити Мол, но за поголем таксират, таму беа скриени полицајците..
Ова беше прв пат да ме запрат полицајците и тоа на моја вина, хаха.
Ми ги бараа документите и ми рекоа дека ке ми пратат пријава за прекршокот право дома на мојата адреса (300 евра)
Но, јас бев крајно искрен, и ги замолив да ми простат бидејќи татко ми ќе ми направеше проблеми потоа...
При крајот на разговорот, полицајецот ми ги даде документите и ми рече АЈДЕ БЕГАЈ
Би сакал да знам сега, бидејќи ова е прв пат да направам прекршок, дали ова значи дека полицајецот ми простил или сепак ќе ми дојде пријавата дома, бидејќи нервозниот полицајец не ми одговара оти беше нервозен. И, дали при добивање казна мене треба полицајецот да ми даде некоја белешка или како идат овие работи, бидејќи мене он само ми ги даде документите и ми рече АЈДЕ БЕГАЈ хаха, не ми даде никоја белешка..
Поздрав голем до вас и ви благодарам!
Фашисти едни, уште одговор нема!
ок тогаш да сменам прашање..
Колку минути би преживеал огромен постер на министерот Џафери во Аеродром?![]()
peja989 brojkite na glavolot uaa ffastistiii ne kazuvate kolku ke go drzi poster na dzuferi nepriznati pandev poznat u svet samo toj i nikoj drug dzufeeeeeeeeermu se plashit,,,,netipicno za edin fasishtet
Немате вие Нобелови признанија туку поединец кој макотрпно работел и му бил признат трудот. Човек како тебе кој користи таков јазик, а воедно си припишува заслуги за трудот на сонародник во кој немал ама буквално никаква улога еве јас немам зборови повели наречи се како сакаш.Гомно, ние имаме НОБЕЛОВИ признанија, а што имате вие??
Имате светски познат селски сурат, ГОРАН ГРАНДЕЕЕ ПАНДЕВ, ете, тоа го имате!
Вашиот Талат пукаше по македонци во 2001. Повеле стави го, па ќе видиш, И биди ти таму, да гориш и ти со него. Ебати орката ебати. Иди на протест, што кур дркаш мадиња тука? Нека се види светот , кој ве креира какви се, Сами го изедовте проливот.
http://www.kurir.mk/makedonija/vest...-Tetovo-i-Skopje-Albancite-protiv-nasilnicite
отидоа у планина да протестираат.
-Нема да излезам повеќе на протест ако протестите не ги води личност со име и презиме. Доста од тие кои повикуваат по фејсбук и седат дома, доста од тие што флаат камења и си ја кријат раката. Протестите треба да бидат мирни, и да не се злоупотребуваат од личности кои не им го сакаат доброто на Албанците“ – вели тој.
Вас секако ве гледаат повише. Како главни причинители на црна хроника.Ете, тоа е духот на фашистот, на терористот, нека ве види светот![DOUBLEPOST=1404740017][/DOUBLEPOST]
Абе од курир ни спорт не читам вести, кај живеете?
Геноцид=Единствено решение
Во сирија им приредоа да се колат како стока меѓу себе и за неколку години имаме околу 250 000 мртви.Во арапската пролет имаме околу 170 000.Србите во Сребреница им го намалија процентон за неколку дена.
Така се збори со ѓубре.Или натерај го да се убива меѓу себе или заколи го сам.