Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
поентата е дека само тој е лекот за нив како што ги чистел евреите.Ако не можеш да направиш компарација,ок твој проблем
Па океј е така да кажеш,ама само ако ставиш слика испаѓа демек он ги чистел а он нас не чистел уствари.. не заборавај дека ставаш слика на човек против кои се бореле моите,твоите,нашите дедовци.. едно е Фашизам како идеологија друго е Хитлер како личност.

поентата е дека само тој е лекот за нив како што ги чистел евреите.Ако не можеш да направиш компарација,ок твој проблем
1101_21st_Skanderbeg.jpg

protiv nacizmot sum, ali malku istorija da naucis, mozda na toj sto mu se voshituvas go sozdal edinicata za cistenje na tvojot narod.
nadvor od temata izvinete. Da ve informiram deka ke ima masovni protesti vo 11.07.

@templar55 - Џабе е се' тоа кога териториите си ги губите континуирано низ историјата. Биди објективен.

@templar55 - Џабе е се' тоа кога териториите си ги губите континуирано низ историјата. Биди објективен.

Ако одиме по таа логика пред 100 години Македонија не ни имаше своја слободна територија територија

Мендух Тачи: Ги подржуваме протестите за случајот Монструм
  • share1.png
од Реан Саити, НОВА | објавено на: 06-07-2014 19:36:41

15236golema.jpg

Лидерот на ДПА ги подржува протестите што се одвиваат во Скопје, но вели дека ДПА
многу тешко успева да ги искаже своите ставови, оценките и отпорот.

„ДПА тешко може да направи нешто, бидејќи 153 илјади гласови и се дадени на политиката на Цар Душан и на политиката на насилството. Протестите треба да се ориентираат таму каде што треба.

- Без сомнение, ви велам дека ги подржуваме протестите, но ние сме интелектуалната и рационалната глава на Албанците овде. Ги замолувам Aлбанците да не ја изгубат надежта кон нашите западни сојузници, НАТО, ЕУ и САД“, порача Тачи.

Овие коментари Тачи ги направи синоќа каде организираше вечера – ифтар- за своите ограноците и сите структури на партијата по повод верскиот празник Рамазан.

Ајде не изигравајте сите шерифи на темава.

@Keljav многу добро ти е познато каде се наоѓа темата за бугарските пасоши.
Последна опомена до тебе.

А другите, пријавете мислење, не сте вие тие кои треба да го прават, создаваат и одржуваат редот во темата. И вие лесно може да бидете казнети за офф топик и шерифување по теми.

Во интервју со Земри Ќамили заменик на Бркот, ^ новинарите ^ од Тетова Сот со прашање:

Дали мислите дека имаше различни аршини:facepalm: на МВР во Ѓорче Петров и на вчерашните протести?Во смисла дека во Ѓорче немало солзавец, водени топови и шок бомби па било полициска бруталност вчера и денес :нинџ::нинџ::нинџ::facepalm::facepalm:

Жими Стојна немаше шок бомби и солзавци.

i pokraj site ovie masovni protesti na albancite od skoro site gradovi kaj so ziveat. i pokraj toa pak li mislite deka za dzabe protestiraat?
znam deka vie makedoncite poveke imate omraza kon nacijata, a za slucajov i vie imate somnenie, znaete deka ne e taka se cisto vo ovoj slucaj narecen "monstrum" no ne vi dava sovesta da se iskazuvate znam ve svakam.

i pokraj site ovie masovni protesti na albancite od skoro site gradovi kaj so ziveat. i pokraj toa pak li mislite deka za dzabe protestiraat?
znam deka vie makedoncite poveke imate omraza kon nacijata, a za slucajov i vie imate somnenie, znaete deka ne e taka se cisto vo ovoj slucaj narecen "monstrum" no ne vi dava sovesta da se iskazuvate znam ve svakam.
Ти читна околу доказите ако да што ти е сумњиво?

Незнам кој беше, али кој рече дека ви убивме деца на вашиот празнит само за да ве исплашиме, во тој стил беше. Што кур јас да си ја искажам совеста на вакви терористи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom