Фан Клуб: Интер

Пато = Тричковски во моментов...Уште едно од непријатните изненадувања од Зажарениот и Тихо.Се надевам дека е лоша шпекулација само.преку таквиот од "трансфер бомбите" од типот на Бљабљани,врсаљко,пато,џовинко(за овој посебно:facepalm:),бехрами и плејадата други инвалиди кои ни во наша лига нема да бидат најјачи.И да се само шпекулации,многу убаво ја отсликуваат мокта на овој индонезиски Интер во моментов.Што кур Барса или Реал не поврзат со некој ваков слепец?
Еј преку кур веке,не го отворам форумов до крај на летово.Најдобро да сум расположен,отварам тука и автоматски ми се дига притисокот 400

(Александре) Пато купил куќа близу Комо.
Е сега, ова не би имало никаква смисла за нас, доколку не се знаеше дека таа област е "населена" со наши фудбалери и дека Сао Пауло го понудил Пато на Интер. Интер сериозно ја разгледувале понудата, можно е и веќе да има паднато договор. Пато се поклопува во плановите на Мацари во потрагата на напаѓач кој покрај CF може да игра и SS, Пато е токму таков тип на играч. А и би било убаво за инат на комшиките ..
Многу ќе се нервираме ако дојде кај вас. :(

Дај нека почне турнеата у САД ми се гледа утакмици.

Пато = Тричковски во моментов...Уште едно од непријатните изненадувања од Зажарениот и Тихо.Се надевам дека е лоша шпекулација само.преку таквиот од "трансфер бомбите" од типот на Бљабљани,врсаљко,пато,џовинко(за овој посебно:facepalm:),бехрами и плејадата други инвалиди кои ни во наша лига нема да бидат најјачи.И да се само шпекулации,многу убаво ја отсликуваат мокта на овој индонезиски Интер во моментов.Што кур Барса или Реал не поврзат со некој ваков слепец?
Еј преку кур веке,не го отворам форумов до крај на летово.Најдобро да сум расположен,отварам тука и автоматски ми се дига притисокот 400

Дај брат кажи си ја листата на желби па да му пренесиме на Тохир. Верувам дека ќе ја зеде во обзир со оглед на тоа што имаме на располагање 150 милионски буџет. А и Пато е ѕвериште од играч, единствен проблем што во друг правец му се одвиваше кариерата се честите повреди со кои се мачеше.

Дај брат кажи си ја листата на желби па да му пренесиме на Тохир. Верувам дека ќе ја зеде во обзир со оглед на тоа што имаме на располагање 150 милионски буџет. А и Пато е ѕвериште од играч, единствен проблем што во друг правец му се одвиваше кариерата се честите повреди со кои се мачеше.

Пато, можеби можел да стане ’ѕвериште од играч’. Тоа никогаш не бил, а не верувам дека постои и најмала шанса да биде.

Бил само талент, кој имал проблеми со повреди и со главата.

Пато, можеби можел да стане ’ѕвериште од играч’. Тоа никогаш не бил, а не верувам дека постои и најмала шанса да биде.

Бил само талент, кој имал проблеми со повреди и со главата.

Наведи ми еден проблем кој Пато го имал со "главата" освен тоа кога го одбра Милан. :)

Ako nisto drugo barem toj Tohir uspea da ti go ispere mozokot tebe (a i nekoi drugi fanovi tuka) deka navivas za klub od rangot na djenova.Za mene djovinko pato i bljabljani nikogas nema da bidat zasiluvanja.NIKOGAS.[DOUBLEPOST=1404666885][/DOUBLEPOST]
Ako nisto drugo barem toj Tohir uspea da ti go ispere mozokot tebe (a i nekoi drugi fanovi tuka) deka navivas za klub od rangot na djenova.Za mene djovinko pato i bljabljani nikogas nema da bidat zasiluvanja.NIKOGAS.

Ako nisto drugo barem toj Tohir uspea da ti go ispere mozokot tebe (a i nekoi drugi fanovi tuka) deka navivas za klub od rangot na djenova.Za mene djovinko pato i bljabljani nikogas nema da bidat zasiluvanja.NIKOGAS.[DOUBLEPOST=1404666885][/DOUBLEPOST]
Ako nisto drugo barem toj Tohir uspea da ti go ispere mozokot tebe (a i nekoi drugi fanovi tuka) deka navivas za klub od rangot na djenova.Za mene djovinko pato i bljabljani nikogas nema da bidat zasiluvanja.NIKOGAS.
Ах бе деца. Вие мислите Тохир е некоја волшебна самовила, па тука е да ни ја исполни секоја наша желба!? Не оди тоа така. Клубот сеуште ни е во долгови. Треба време додека да испливаме на површина. А и си приметил некој Италијански тим да даде повеќе од 15 милиони за играч. Еве на пример Јувентус, тој е 3 години по ред шампион, има дадено некоја добра пара за некој играч!? Едино Рома е таа која повеќе се расфрла со пари, али притоа мора да продаде играчи за добра сума за да може да го прави тоа. А патем италјанската лига не е привлечна за веќе докажаните фудбалери кои играат во топ 3 лигите.

Наведи ми еден проблем кој Пато го имал со "главата" освен тоа кога го одбра Милан. :)

Не дека ќе прави глупости како Суарез или Балотели. Еве на што мислам, пишав кога го поврзуваа со Јуве.

Мене само не ми е јасно како решил Конте да тргне по некого кој е лигав, Пато нема карактер на шампион. Тој не е борец! Затоа и не супеа никогаш да го валоризира талентот. Башка повредите... Но, и неговите долги отсуства се поради неговата глава. Тој никогаш не се врати фит. Па го праќаа каде не, едно време некои доктори велеа дека и за повредите проблемот му бил во главата?! :eek:

Излегува на терен, му прават мал старт и веднаш бега во соблекувална. Никогаш не бил ментално спремен за игра последните години во Милан, а најверојатно истиот е и сега во Бразил.

Башка да мутиш со ќерката на сопственикот на клубот. Доста незрело, со тоа само може да ја разлоши атмосферата во соблекувалната и да го навлече бесот на соиграчите.

А што очекуваш да понуди како играч? Па и клубот во Бразил каде што го продаде Милан, го праќаше на позајмица.

Ах бе деца. Вие мислите Тохир е некоја волшебна самовила, па тука е да ни ја исполни секоја наша желба!? Не оди тоа така. Клубот сеуште ни е во долгови. Треба време додека да испливаме на површина. А и си приметил некој Италијански тим да даде повеќе од 15 милиони за играч. Еве на пример Јувентус, тој е 3 години по ред шампион, има дадено некоја добра пара за некој играч!? Едино Рома е таа која повеќе се расфрла со пари, али притоа мора да продаде играчи за добра сума за да може да го прави тоа. А патем италјанската лига не е привлечна за веќе докажаните фудбалери кои играат во топ 3 лигите.
Prvo neznam kolku godini imas,ama mene da mi reces dete treba da si 40 +.Vtoro ako veke kupuvas (tohir,ne ti neli)ekipa od rangot na Inter,treba da si svesen vo sto vleguvas,toest da ti drzi gzot.Treba fino lepo da go odvrzes keseto za da gi pridobies navivacite,ili kako vo tvojot slucaj da im go isperes mozokot deka navivaat za treto klasen tim koj vrv bi mu bilo da bide fider od vreme na vreme na nekoj od pojakive klubovi po svetot.
Bidi mi pozdraven

Башка да мутиш со ќерката на сопственикот на клубот. Доста незрело, со тоа само може да ја разлоши атмосферата во соблекувалната и да го навлече бесот на соиграчите.
Брат, си ја видел?

Бонус прашање: знаеш што е Букаке?

Хандановиќ
Ранокија -Видиќ - Хесус
Мвила
Џонатан -Хернанес -?- Нагатомо
Икарди - Паласио
Ако не тргнат да купат уште играчи на овие позиции , уште една промашена сезона. :tapp:

Последно уредено од модератор:
Хандановиќ
Ранокија -Видиќ - ?
Мвила
Џонатан -Хернанес -?- Нагатомо
Икарди - Паласио
Ако не тргнат да купат уште играчи на овие позиции , уште една промашена сезона. :tapp:
Prviot prasalnik vo odbrana ti e Jesus.Samo mislam deka ke igra so 4 ca pozadi,odnosno 4-3-3

Хандановиќ
Де Амброзио-Видиќ-Ранокиа-Хесус
хернанес-ковачиќ-гуарин
паласио-Икарди-?

Доколку ги воигра овие + да купат некој асален напаѓач место за ЛШ секак би избориле? А овој М'Виља што позиција игра?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom