Да се смилува барем и да му плати судски трошоци...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
душичка малаНезнам највероватно добив инспирација од тебе и твојот пост.
Pa pisi ja de so ime i prezime ako ja znaes stom tvrdis deka e od Kratovo,site da ja znaat, kako onaa drugata sto ja pisaa koja e od Aerodrom?
Најди си и ти дечко шо работи Авганистан или Ирак и собери му ги паритеkanal5 komentari:
Devojkata se vika Kristina Atanasovska, 27 godini,zhivee vo naselba Aerodrom....srekja pa sum vo Avtokomanda i sho nemam pari![]()
Можам да го замислам патетичното предавање на морални вреднисти на Мачорка ако беа сменети улогитеШо е најсмешно сите жени на темава го исплукаа дечково у стил дека е наивен и се подразбира дека на жена не се верува
А идеш у ЉиС подфорум и мислиш све со ангели збориш, па морал проповедаат, етика, па совети делат кој како каде згрешиил.. абе шта речи..
Штом типов вика дека со парите сакал да и ја докаже големата љубов за неа, дечково сакал да ја задржи со кеш и на некој начин ја купувал со тоа да остане со него.....И сеа друг му е крив![]()
Случајно читајќи еден друг форум за автомибилизам, (го ѕирнувам чат-пат) видов дека напатениов од случајот е регистриран таму и има тема отворено за тоа, еве можете да видите, има повеќе слики и име и презиме на курвата.
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,14797.0.html