- Член од
- 30 мај 2014
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 0
За јуни ми кажа дека 15 евра од ден за соба , сега прво да најдам превоз до Ксамил па треба да им пишам која дата точно ќе дојдеме.kolku pari e od vecer za 2ca?
Поздрав
За јуни ми кажа дека 15 евра од ден за соба , сега прво да најдам превоз до Ксамил па треба да им пишам која дата точно ќе дојдеме.kolku pari e od vecer za 2ca?
Освен Маригона травел дали знаете која агенција имаат редовни линии за Ксамил , резервирав апартман сега превоз неможам да најдам од Маригона ме зезнаа и тоа убаво има карти и на крај епа сега се е пополнето за 15 јуни . help :p
Преку далас и резервирав само таму имаше место ама до Саранда само возат и после ќе се снаоѓаме до Ксамил
Тапа се англиски, ама интересно е што сепак се разбираш на крај.Како се разбирате со мештаните таму, знаат барем малце англиски или тапа?
смештајот не ти е евтин 13 евра па нагоре од човек,маркети и резсторани се ок цени ма да немаш некој избор а за наќен живот нема ама ич ако си со кола може саранда да одиш инаку ксамил баш ништо.исто имаш проблем со место на плажа треба да ставаш сабајле за да фатиш место да си платиш лежалка а да одиш со чадор на плажа и да легнеш така на плажа ја немаш таа опција.како се движат цените во Ксамил и каков е ноќниот живот?
Здраво!
Ги пребарав и препрашав скоро сите агенции безуспешно и сега се регистрирав тука за да ве прашам вас
За превозот со автобус, скоро сите возат во непарни денови или поретко на 5/10 дена, и никако не можам да наjдам превоз, нас ни треба точно за 10.08 вечерта (недела).
Дали некоj може да ми помогне? Може да се тргнува од било каде од Македониja
имаш ли некоја идеја некаде да прашам конкретно за цената и условите? надвор сум од Македонија долго време и аут од сите работиProbaj so taxi