Холандија - Костарика | 05.07.2014 | 22:00 | 1/4 финале СП | Fonte Nova

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАКАРЕНА
hi-res-d0a12569f10085e596161cd4878032ea_crop_north.jpg

Најозбилно толку го величите Ван гал кој 120 минути неможе гол да им даде на Коста Рика??
Првпат гледам дека тренерот треба да дава голo_O

Татко ми се напали, срам за фудбалот ќе било ако испаднела Холандија, немало да гледа фудбал повеќе ако испаднеле :pos:
Taтко ми се напали за Крул, што е бе со голманов мамиче му ебам, кај иде на мајка му вака... Ја да сум судија како би го тепал тука, говедо!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Ова форава со измената на голман у 120-та беше нешто као у стил на САФ со покажување кон часовникот.

HUP LvG HUP :vozbud::drk:

Холандија сосема заслужено.
Не дека ги осудувам Коста Рика за дефанзивната игра, на тој тим толку му е капацитетот и во одбрана изиграа царски но сепак какви гзлари се, сите тие пречки и стативи, уште и кога ја извадија од линија па тука мислам дека се умеша некоја ебена космичка енергија и ги спаси.
Ван Гал со одлична измена, можеби го спремал Крул специјално во случај на пенали :D

Холандија сосема заслужено напред, а и подобро за првенството, тапа е да ги гледаме овие Коста Рика гзлариве како се бранат 120 минути.

Значи како ме пиздат вакви ко Крул, ај нормални провокации океј, ама шо кур идеш да го допираш противникот? Да сум судија би му опнал црвен, па нека брани Кајт после. Штета за Кејлор, да поминеа мораше да земе за најдобар голман, сеа ќе му ја дадат на Ноер...

Пишете го Јунајтед шампион во Премиер уште од сега. Нека не се игра за џабе, нека не се мачат. :icon_lol:

Па ја заслужува Ноер

Не знам дали ќе фатеше Крул некоја ако шутираја Коста Рика како против Грција. Им одржаа лекција по пенали на Грците и не ми е јасно зошто го сменија пристапот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom