- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 10.400
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тука ја глеам шансата на Белгија, сите се со по 1.90 најмалце висина, снажни се и имаат брзи и експлозивни крила. Аргентина се ниски и физички послаби фудбалери освен Маскерано. Ама па ако гледаме од другата страна, Белгија нема искуство со утакмици во вакви фази иако индивидуално имаат играчи што освојувале трофеи со клубовите.Кога Аргентина апсолутно ништо не играше против Швајцарија која беше дефанзивно орјентирана а кога прицнаа да напаѓаат после голот на Ди Мариа направија две шанси, тогаш сега без Рохо кој му е стандарден лев бек и плус повеќе од пола играчи искарани со селекторот Сабела очекувам да изгубат од Белгија во регуларниот тек од натпреварот..
Белгија е поквалитетна дефанзивно и далеку поцврста репрезентација од Аргентина која се наклопнува на квалитетите на Ди Мариа и Меси..Аргентина е мека екипа и лесно му се прави шанса па посебно со брзи поединци како Хазард,Де Брујне,Мертенс мислам дека ќе примат 2 голчиња..
Не гледам како Аргентина ќе му направи пресинг или пак ќе ја притисни Белгија со оние играчи што ги има...чиста двојка според мене
Прашања на анкети не се читаат, ти воведи сакаш некој да ти чита, аманЦело време мислам дека џабе пишуваме воведи, ама ајде. xD
Да му напраеше онака на Фергусон дечково ќе останеше на тие два настапа за Белгија.Line-up Belgium : Courtois, Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen, Witsel, Fellaini, De Bruyne, Mirallas, Hazard, Origi.
Убаво му прави на Лукаку. Се надевам ќе му дојде памет.
Што се случило? Се скарале нешто?Да му напраеше онака на Фергусон дечково ќе останеше на тие два настапа за Белгија.
Прво се ќе дадеше за да игра на СБ, а од кога потпиша не затвори уста, цело време има нешто да се пожали. Мисли дека со солидни партии во ВБА и Евертон заслужува да е прв избор во било кој тим и да несмее никој да му го земе местото.Да му напраеше онака на Фергусон дечково ќе останеше на тие два настапа за Белгија.
Кога го извади Вилмотс против Русија, му подаде рака да се поздрават, Лукаку го удри по раката.Што се случило? Се скарале нешто?
Не го видов тоа, ми здосади таа утакмица искрено, повеќе вртев по другите програми отколку што ја гледав. Дебилен потег, поарно да го игнорирал отколку да го удри.Кога го извади Вилмотс против Русија, му подаде рака да се поздрават, Лукаку го удри по раката.
Затоа секад у воведите оставаш интересни факти, како мене за Рада Манојлович. Ако искоментираат значи читаат, ако не џабе си се мачелМене па ме интересира дали има будали што читаат воведи?Цело време мислам дека џабе пишуваме воведи, ама ајде. xD
Само што скоро никој не знае што сакаше да кажеш со Рада МанојловичЗатоа секад у воведите оставаш интересни факти, како мене за Рада Манојлович. Ако искоментираат значи читаат, ако не џабе си се мачел![]()
Затоа постојат луѓе како мене кои имаат појма од живототСамо што скоро никој не знае што сакаше да кажеш со Рада Манојлович![]()