Видовден – 100 години од почетокот на најголемите војни воопшто!

• Креатор на темата Креатор на темата spiros
  • Време на започнување Време на започнување
Е кој е де?
Јас си реков штом некој од вас го постира, тогаш мора да е некој ваш големец од порано. Па, во тој случај си се запрашав кој ли може вам најмногу да ви значи, и одговорот е секако Мухамед. Плус и во потпис го имаш. Мада не сум 100% сигурен дека во негово време имало фотоапарати. Но, ти знаеш кој е, а не ни кажуваш.
Кажи ни кој е тогаш, штом не е Мухамед или некој твој предок...[DOUBLEPOST=1404433722][/DOUBLEPOST] Арен.
А осебено арни и благодарни на империјата ќе беа внуците на тие кои живееја во Москополе. Но, сите знаеме дека тогашните жители на овој најпросперитетен влашки крај, не оставија внуци, кои денес би и биле благодарни на милата муслиманска империја, зарад користење на влашкиот јазик.
-
Beric ovoj e najgolemiot diktator vo 20tiot vek Adolf Hitler.

Beric ovoj e najgolemiot diktator vo 20tiot vek Adolf Hitler.
хахахахаха
абре девојче, нас ли најде да не зезаш тука?
Каков Хитлер, какви бакрачи, па сите знаат Хитлер како личи - со мустаќи како Чарли Чаплин и намрштена фаца...

хахахахаха
абре девојче, нас ли најде да не зезаш тука?
Каков Хитлер, какви бакрачи, па сите знаат Хитлер како личи - со мустаќи како Чарли Чаплин и намрштена фаца...
imas problem nemozes da go zamislis kako bebe.

А осебено арни и благодарни на империјата ќе беа внуците на тие кои живееја во Москополе. Но, сите знаеме дека тогашните жители на овој најпросперитетен влашки крај, не оставија внуци, кои денес би и биле благодарни на милата муслиманска империја, зарад користење на влашкиот јазик.
Притоа истите се населиле во Крушево.

Притоа истите се населиле во Крушево.
Тие неколкумина што го преживејаа третманот на милата ти империја.
Си кажал на други Власи дека си туркофил?[DOUBLEPOST=1404466464][/DOUBLEPOST]
како да не бе...
иди лажи деца со оваа фотомонтажа, а не тука

Последно уредено:
Тие неколкумина што го преживејаа третманот на милата ти империја.
Си кажал на други Власи дека си туркофил?
Тебе што те боли органот што сум јас?
Неколкумина населиле град? Интересна теорија. Едно се качаци а друго турци. Империите доаѓаат и си одат. Нивниот престој зависи од пасивноста на домаќините.

Тебе што те боли органот што сум јас?
Неколкумина населиле град? Интересна теорија. Едно се качаци а друго турци. Империите доаѓаат и си одат. Нивниот престој зависи од пасивноста на домаќините.
Нигде ја тебе не те прашав што си. Ја констатирав дека си Влав.
Па си реков, ваљда не е могуќе еден Влав да ја величи турската империја, како Москополе никад да не се десило. Но, потоа ми текна за твоите ставови околу Албанците, и право да ти кажам сега разбирам зошто се праиш наудрен.

Нигде ја тебе не те прашав што си. Ја констатирав дека си Влав.
Па си реков, ваљда не е могуќе еден Влав да ја величи турската империја, како Москополе никад да не се десило. Но, потоа ми текна за твоите ставови околу Албанците, и право да ти кажам сега разбирам зошто се праиш наудрен.
Добро Србољубо кад је могуќе. И да, денес е виновно некое турче, што тебе ти ја силувале прапрапрапрапрабабата. Логика бе брат. Моите ставови се мои. Не може да ми биде некој виновен заради неговата национална, верска или друга припадност. Воглавно национално-религиозните определби се вештачки.

Не може да ми биде некој виновен заради неговата национална, верска или друга припадност. .
Тоа сигурно, но не е толку сигурно дека нема групи, на кои твојата верска припадност им смета. (без разлика што ти се изјаснуваш како атеист) Наивен е животот без соочување и предходно признавање на тој факт.[DOUBLEPOST=1404470379][/DOUBLEPOST]
Не се труди да ме навредиш, не се навредувам кога ме нарекуваш Србољуб, вероватно затоа што моите ставови баш спротивни. Исто така, верувам дека, штом користиш таков речник, сигурно и ти не се навредуваш ако некој те вика Цинцар, затоа што тоа е вистина.
Исто сигурно штом уживаш во употреба на називи такви, гарант ти е сеедно ако ти се обраќаат со називот кој е всушност одраз на твоја прородна состојба - амеба.

Се шегувам, викај ме слободно како сакаш, јас нема да те викам според твојата состојба, затоа што би било непристојно кога би се потсмевал на туѓа несреќа.

Последно уредено:
Тоа сигурно, но не е толку сигурно дека нема групи, на кои твојата верска припадност им смета. (без разлика што ти се изјаснуваш како атеист) Наивен е животот без соочување и предходно признавање на тој факт.[DOUBLEPOST=1404470379][/DOUBLEPOST] Не се труди да ме навредиш, не се навредувам кога ме нарекуваш Србољуб, вероватно затоа што моите ставови баш спротивни. Исто така, верувам дека, штом користиш таков речник, сигурно и ти не се навредуваш ако некој те вика Цинцар, затоа што тоа е вистина.
Исто сигурно штом уживаш во употреба на називи такви, гарант ти е сеедно ако ти се обраќаат со називот кој е всушност одраз на твоја прородна состојба - амеба.

Се шегувам, викај ме слободно како сакаш, јас нема да те викам според твојата состојба, затоа што би било непристојно кога би се потсмевал на туѓа несреќа.
Половиот орган ме боли како ме нарекуваш. Дали цинцар, влав..... Така да знам, лесно е да мразиш некој заради својата инертност. исто како што Хитлер ги мразел Евреите. Добро вели Б.Леќиќ.
Човекот кога нема ништо и кога не е освестен во егзистенцијална смисла тој се фаќа за тие идеи кои можат во него да побудат човек, а тоа се најчесто тие национални и религиозни приказни. Со нив, тој се чувствува некако важен.
Така да, те видов во темата за Смилковско Езеро. Прави се светец на други.

Половиот орган ме боли како ме нарекуваш. Дали цинцар, влав..... Така да знам, лесно е да мразиш некој заради својата инертност. исто како што Хитлер ги мразел Евреите. Добро вели Б.Леќиќ.
.
Уште полесно е да ја збрцаш главата у песок, самозалажувајќи се со затрпаната реалност, додека газот ти е натртен.
Така да, те видов во темата за Смилковско Езеро. Прави се светец на други.
Не знам кого си цитирал, кому му се обраќаш,али боље ти е да не ја спомињаш таа тема, пошто ти имаш таму да се пофалиш со доста интересни постови.

Ох, па ти си изоставил потекло на цитат, надевајќи се другите да помислат дека е од мене?
Cute.
Колку години имаш ти?

Последно уредено:
Уште полесно е да ја збрцаш главата у песок, самозалажувајќи се со затрпаната реалност, додека газот ти е натртен.
Мојот задник е моја грижа. Не е твоја. Гледај си го твојот. Повеќе нема да ти реплицирам. Ти си паметен. Тебе не вреди да ти се зборува.

Мојот задник е моја грижа. Не е твоја. Гледај си го твојот. Повеќе нема да ти реплицирам. Ти си паметен. Тебе не вреди да ти се зборува.
Твојот задник е твоја грижа, но моја грижа е задниците на другите да не бидат ко твојот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom