I need a new dust filter for my Hoover Max Extract pressure pro muscle 60.
Can you help me with that?
Нема врска дали ќе биде квалитетна серијата, ќе ја гледам и ќе си замислувам дека гледам BB и секој момент ќе очекувам да излезат од некаде Волт и Џеси :')
Инаку јас ќе отворам тема кога ќе дојде време.. ако некој се обиде да го украде тоа од мене ќе го пратам со експрес авион во Belize.
I need a new dust filter for my Hoover Max Extract pressure pro muscle 60.
Can you help me with that?
Нема врска дали ќе биде квалитетна серијата, ќе ја гледам и ќе си замислувам дека гледам BB и секој момент ќе очекувам да излезат од некаде Волт и Џеси :')
Инаку јас ќе отворам тема кога ќе дојде време.. ако некој се обиде да го украде тоа од мене ќе го пратам со експрес авион во Belize.
Торент некој по ПП за Critics' Choice AwardsЌе се појават
Инаку вчера на Critics' Choice Awards главната награда за најдобра серија ја доби БрБа. И тоа пред серии како Детективот и Фарго. Инаку доминираше Фарго вчера во останатите категории. За најдобра главна машка во драма освои Метју а не Брајан, ама затоа пак најдобра машка споредна зема женскава од аватарот.[DOUBLEPOST=1403269219][/DOUBLEPOST]
Ќе се појават
Инаку вчера на Critics' Choice Awards главната награда за најдобра серија ја доби БрБа. И тоа пред серии како Детективот и Фарго. Инаку доминираше Фарго вчера во останатите категории. За најдобра главна машка во драма освои Метју а не Брајан, ама затоа пак најдобра машка споредна зема женскава од аватарот.