Breaking Bad

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Кога ќе ти текне дека подоцна у годинава искача БЕТЕР КОЛ СОЛ :vozbud: :vozbud: :vozbud:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152561126022722&set=a.10150262188677722.346397.6798562721&type=1[DOUBLEPOST=1403220662][/DOUBLEPOST]Кога ќе сфатиш дека всушност ќе треба да чекаш до почетокот на селдната година за да го гледаш БЕТЕР КОЛ СОЛ :noze: :noze: :noze:
http://www.slashfilm.com/better-call-saul-delayed-renewed-image/[DOUBLEPOST=1403226843][/DOUBLEPOST]Best Supporting Actor (Drama) winner is....Aaron Paul for Breaking Bad#CriticsChoice

П.С. Better Call Saul веќе е обновена за втора сезона

Последно уредено:
Ф

Фил Ајви

Гостин
I need a new dust filter for my Hoover Max Extract pressure pro muscle 60.
Can you help me with that?

Нема врска дали ќе биде квалитетна серијата, ќе ја гледам и ќе си замислувам дека гледам BB и секој момент ќе очекувам да излезат од некаде Волт и Џеси :')

Инаку јас ќе отворам тема кога ќе дојде време.. ако некој се обиде да го украде тоа од мене ќе го пратам со експрес авион во Belize.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Нема врска дали ќе биде квалитетна серијата, ќе ја гледам и ќе си замислувам дека гледам BB и секој момент ќе очекувам да излезат од некаде Волт и Џеси :')

Инаку јас ќе отворам тема кога ќе дојде време.. ако некој се обиде да го украде тоа од мене ќе го пратам со експрес авион во Belize.
Ќе се појават

Инаку вчера на Critics' Choice Awards главната награда за најдобра серија ја доби БрБа. И тоа пред серии како Детективот и Фарго. Инаку доминираше Фарго вчера во останатите категории. За најдобра главна машка во драма освои Метју а не Брајан, ама затоа пак најдобра машка споредна зема женскава од аватарот.[DOUBLEPOST=1403269219][/DOUBLEPOST]

Ќе се појават

Инаку вчера на Critics' Choice Awards главната награда за најдобра серија ја доби БрБа. И тоа пред серии како Детективот и Фарго. Инаку доминираше Фарго вчера во останатите категории. За најдобра главна машка во драма освои Метју а не Брајан, ама затоа пак најдобра машка споредна зема женскава од аватарот.

Член од
31 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
30
Ќе се појават

Инаку вчера на Critics' Choice Awards главната награда за најдобра серија ја доби БрБа. И тоа пред серии како Детективот и Фарго. Инаку доминираше Фарго вчера во останатите категории. За најдобра главна машка во драма освои Метју а не Брајан, ама затоа пак најдобра машка споредна зема женскава од аватарот.[DOUBLEPOST=1403269219][/DOUBLEPOST]
Ќе се појават

Инаку вчера на Critics' Choice Awards главната награда за најдобра серија ја доби БрБа. И тоа пред серии како Детективот и Фарго. Инаку доминираше Фарго вчера во останатите категории. За најдобра главна машка во драма освои Метју а не Брајан, ама затоа пак најдобра машка споредна зема женскава од аватарот.
Торент некој по ПП за Critics' Choice Awards

Kajgana Shop

На врв Bottom