Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не е толку скап? :) Прескап е!Итурбе 30 милиони не вреди макар и 20 екипи да се заинтересирани за него! За тие пари може да се купат играчи кои се млади,а многу подокажани од него,ама криво ми е што знам дека ова ќе се случеше и дека е стандард политика на Милан последниве години.Добро викаат Мартина и Пејо,на крај ќе си го купиме џубрето што останало,на 31 август и ќе се ваѓаат газдиве демек Милан е во криза и такви глупости.Иста песна секое лето.. :)
Па кажав во која смисла дека билдат цена ко будали, а не етолку скап во смисла не вреди толку и нема да го дат толку, ама ако го дават се надевам дека ќе вреди :D

Sky reports that Milan have offered €28m for Iturbe - €17m now and the remaining €11m in installments. @Juan_iturbe93 :eek:

Кога веќе се решени да даваат 30 милиони за играч зошто не одат по Ламела-според мене по перспективен играч од Итурбе.. ееех лани да се решеа да ги дадат вие пари сега во тим ќе ги имавме Струтман и Ериксен двајцата за 30... а сега факинг Итурбе :icon_lol:

28 мил :pos:

Додека не го видам во дрес не верувам.

Milan Channel have now clarified that Milan are still in the race to sign Iturbe.

28 мил :pos:

Додека не го видам во дрес не верувам.

Milan Channel have now clarified that Milan are still in the race to sign Iturbe.

Di Marzio е најрелевантен извор, он овоа го напишал, нема утка кај него.

Бонус : Milan Channel also reports that Robinho is so close from leaving Milan. His contract could get terminated. (y)

И сабајле немаше утка дека сме се откажале.

Немаше кај него вест дека Милан се откажал од Итурбе , туку дека Јуве е во предност. MilanChannel објавиле дека сме се откажале од него.

Бонус : Milan Channel also reports that Robinho is so close from leaving Milan. His contract could get terminated. (y)

Остај таа работа, секое лето си оди, а јас секое лето сум се по убеден дека ќе ја заврши кариерата во Милан ебаго паразитот:icon_lol:[DOUBLEPOST=1404316734][/DOUBLEPOST]Inzaghi napravio spisak igrača na koje ne računa, na njemu se nalaze Vergara, Albertazzi, Constant, Vila, Essien, Nocerino, Robinho, Matri, Niang, Petagna

Последно уредено:
Остај таа работа, секое лето си оди, а јас секое лето сум се по убеден дека ќе ја заврши кариерата во Милан ебаго паразитот:icon_lol:[DOUBLEPOST=1404316734][/DOUBLEPOST]Inzaghi napravio spisak igrača na koje ne računa, na njemu se nalaze Vergara, Albertazzi, Constant, Vila, Essien, Nocerino, Robinho, Matri, Niang, Petagna
A закардо? :O :O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom