Еден член погоре мислам дека е умрен бидејќи толку многу се изнасмеа што тешко да е жив, сакам да кажам некои факти.Mорам да го потсетам дека на почетокот на освојувањата на Османлиите на Балканот,кога Волкашин и Углеша им нудеа сојуз на Србите и другите балкански држави да се здружат против Османлиите бидејќи овие напредуваат од ден за ден истите овие како членот погоре умирале од смеење за после да доживеат 5 вековно ропство и неброени масакри и разурнувања.Од воен аспект ИСИЛ неможе воено да освои никого онака машка борба ,,гради во гради'' или на мегдан,они тоа планираат да го направат со разјадување одвнатре.Они не се Отоманската војска со милиони војници,патем никој не верува дека може да заболи од канцер иако тој се развива во нас со години а ние викаме НЕМА ШАНСИ ЈАС БЕ ТОА ДА ДОБИЈАМ.. 90% од светската популација умира заради таа реченица,истото се случува и ќе се случи со ова.
Јас уште пред неколку години пишував дека муслиманите се обединуваат,бомбардирањата,војните,и се друго од Западот ги обединува секој ден.Напишав дека пророкот Мухамед самиот изјавил ,,Сите муслимани треба да се борат за да живеат во еден светски калифат (една исламска држава на цел свет)''.Јас живеам во Тетово,до сега 2,3 пати по пат до мене има пројдено жена/жени кои се разликуваат целосно од овие БУЛИ т.е албакнки и турчинки со шамии а разликата е во тоа што они беа покриени ЦЕЛОСНО ОД ГЛАВА ДО ПЕТИ ВО ЦРНА ОБЛЕКА што директно е заповед на Шеријатот.Некој глуп Македонец сега (бидејќи тоа е својствено за нас Македонците) ќе рече АРНО ВИ Е НА ВАС ВО ТЕТОВО,НЕКА ВИ СЕ ШЕТААТ ТАКВИИ.. да,ама Тетово е дел од Македонија,денеска Тетово утре Скопје,задутре Штип...
Двата најголеми пророци во историјата на човештвото Ванџа и Нострадамус го имаат кажано истото,дека Европа ќе биде ОПУСТОШЕНА и владеена од муслиманите.Реално гледано тоа е на пат,Балканот плива од нив,а Германија,Франција и други држави ги имаат многу повеќе од нас... додека ние Хриситјаните во Европа ги вадиме очите меѓу себе со години,НЕ ЈА ВИДОВМЕ МАЛИГНАТА БОЛЕСТ КОЈА СЕ РАЗВИВА... Христијанство во 1371ва еднаш ја изгуби битката со Исламот баш заради вакви ретардирани смеења... ИСТОРИЈАТА СЕ ПОВТОРУВА.. и пак ќе ја изгуби,ОД ИСТАТА ПРИЧИНА..
Друго... Македонија покажа со Смилсковско езеро дека е целосно неединствена,нас ни војната не не обедниува а не ваква закана.Македонија својот најголем раскол го доживеа баш во 2001ва,а на протестите на Смислковско езеро од страна на НАШИТЕ МИЛИ АЛБАНЦИ се вееја црни знамиња со арапски написи СЛУЧАЈНО слични ИЛИ исти како на ИСИЛ...
И уште еден факт на РЕТАРДИРАНОТО СМЕЕЊЕ а поврзано со пораз на Христијаните од страна на муслиманите.Европа исто се смееше,па после дигаше КРСТОНОСНИ ВОЈНИ и едвај го ослободи Ерусалим а Ерусалим го освоија............................... ???
Смејте се смејте се...