Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
ako ne se lazam 25 maj bese lani,a mesec dena porano imase reklami
sega ovaa godina i jas slusnav deka ke bide okolu juni, a mozebi i voopsto da nema

тешко оваа година а ???

Чим овој пишал дека ќе има тогаш ќе има, но ќе биде некој просечен дј како tarkan, gramophoendzie итн..Друга опција доколку пасворд пак замешаат прсти , тогаш треба да очекуваме нешто добро. Според некои информации што ги имам од пред 2-3 недели пасворд не беа во план да прават пак аква парк фест, но да видиме можеби се предомислиле да се надеваме дека е така...

28 Август му е мајката . Информацијата е од истиот дечко .

ne veruvam deka ke bide isto tolku dobro kako lani
znaci nekoj prosek izgleda:D

Ако не е подобро од лани.... Who cares

http://www.radiomk.com/akva-park-festival-prodolzhuva-i-ovaa-godina/#_
Главни ѕвезди на фестивалот ќе бидат несомнено водечките музички имиња кај нас, а фестивалот ќе биде домаќин и на докажани артисти од регионот и повеќе светски музички ѕвезди. За време на двата фестивалски дена, посетителите ќе можат да уживаат 24/7 во музичката програма која ќе биде презентирана на повеќе фестивалски сцени, од страна на повеќе од 20 артисти.

znaci sigurno e na 28 i 29 avgust
e sega samo koj ke nastapuva da vidime, stoam na mojot stav deka ke bide prosek nisto povike :)

znaci sigurno e na 28 i 29 avgust
e sega samo koj ke nastapuva da vidime, stoam na mojot stav deka ke bide prosek nisto povike :)
Денес зборував со неколку дечки шо се поврзани и ми спомнаа нешто демек преговарале со Тиесто :icon_lol:
Цена од 45илјади јуро :unsure: ?????

na tiesto vremeto pomina :) sveza krv trebe :)
446.gif

Јас слушнав шпекулации за :гомце:Afrojack :гомце:, но ништо неможе да биде точно и сигурно додека официјално не се објави кој се ќе настапува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom