Аргентина - Швајцарија |01.07.2014| |Estadio Sao Paulo ||18:00| 1/8

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Ако важи ова и за екипно може да договориме цена да ни го хејташ Велбек-чо редовно. :P
Не е проблем, ќе се договориме. :icon_mrgr: Но, истотo не важи кога ќе игра човекот во иднина за репрезентација, пошто ич не ги сакам, па ми одговара кога играат лошо. :D

Стативата на крај. :D
Е па сега, се погодуваат стативи, тоа е. И Чиле погодија статива и тоа нa последниот пенал. Се случува. Тоа си беше проблем на Швајцарија, инаку голот на Аргентина немаше врска со среќа. Поштена акција и поштен гол. :)

Тогаш ќе те контактираме некаде за месец ипол. :D

Ангел Ди Марија? Има германска кола, уште еден доказ дека Германската Бундес лига е најдобра.

Angel+Di+Maria+Real+Madrid+Players+Receive+TXmJZAwQiSYl.jpg
Ко прав циганин изгледа на сликава што застанал да се слика со џипот. Добро, оправдано. Тој и општо така изгледа.

Crazy in Love, нејзините критики како молитва да беа за Ди Марија :icon_lol:
Мора така, мора, чисто за да ги фати инат. Строга, али правична. :D

Колку и да сум за Аргентина до сега се катастрофа и после лесната група во која не ни доминираа со играта сега поминуваат речиси и на среќа.Разочаран сум од селекторот каква екипа донесе...Каде нема резерви незаменливи му се Фернандез Рохо и Гаго и нема ни еден играч кој може да направи нешто или да биде достојна замена на било која позиција.Сигурен сум дека има многу поквалитетни играчи од овие што се избрани а не се во екипа.Али ајде не гледам некој да отскокнува со игра на првенствово и патот до финале не е којзнае каков но ушто кога го видов составот не очекував ништо од Аргентина.Претходните светски првенства имаа страшна екипа па не направија нешто така да немора да значи дека најсилните ке освојат.

@The Procrastinator Argentina k3 osvoe63 titula. Vaka vo prodolzenje ptotiF 6vajcarija?
епа или тие, или другите на пенали шо тепаа со чиле, или пак другите шо во продолженија тепаа со алжир или пак другите шо во последни 2 минути дадоја два гола.. некој мора да освој.. која ти е поентата?

Франција најубедлива!!!!

Да се потсетиме колку ти си само за Бразил , СП 2010. ;)

lol, wut? Не ме јеби, копаше за ова? :cuc: Ја нигде не пишав дека сум само за Бразил, туку они ми се прва репрезентација шо сум ја засакал.

Шпанија ги симпатизирав, можеш да претпоставиш зошто а можеш и да претпоставиш зошто сеа не можев да ги поднесам.

Иначе ја не те цитирав заради тоа што имаш симпатии кон друга држава (не е ова клуб), туку како може баш кон Аргентина, која е најголемиот ривал на Бразил од памтивек. Ова е ко да ги симпатизираш Ливерпул и Јунајтед, Милан и Интер, Реал и Барса... или Германија - Англија кај репрезентациите... Тоа е чудното.

Со што бе заслужија Швајцарија пенали? Со тоа што беа набиени во 80% од натпреварот, што имаа 5 шута на гол? Покажаа некоја игра подобра од онаа мртвана на Аргентина.
Јасно е дека ни Аргентина не прикажа партија каква сите очекуваа ама па не ја преценувајте толку Швајцарија. Рохо го стави во штуцни Шаќири, истото важи и за Маскерано и Џака иако Бетонов изигра на ниво.
Ниедна од фаворизираниве репрезентации не покажа ама буквално со ништо дека ќе бидат шампиони.

И како тоа Аргентина не заслужиле да поминат, штом тепале значи заслужиле, кажи им @dragonsky .

десната му служи само за одење и не е баш курчење ова, напротив доста често го прави ова

како на пример овде

Знам, го имам повеќе пати видено како го прави тоа, ама ти викам да сум тренер нема да влезе у игра ако направи таква глупост. Мочко еден, пласманот на неговата репрезентација зависи можеби од таа акција и шанса а овој со пета пробува да нафрли, Бог да чува. :facepalm: Тотален непрофесионализам од негова страна, среќа се извади со голот...

епа или тие, или другите на пенали шо тепаа со чиле, или пак другите шо во продолженија тепаа со алжир или пак другите шо во последни 2 минути дадоја два гола.. некој мора да освој.. која ти е поентата?
Која ти беше тебе вчера поентата кога пиша дека Германија игра продолжение со Алжир и ќе е смешно ако освојат СП?

Знам, го имам повеќе пати видено како го прави тоа, ама ти викам да сум тренер нема да влезе у игра ако направи таква глупост. Мочко еден, пласманот на неговата репрезентација зависи можеби од таа акција и шанса а овој со пета пробува да нафрли, Бог да чува. :facepalm: Тотален непрофесионализам од негова страна, среќа се извади со голот...
Брат ниеден левак незнае да игра со десна. Факт е тоа дека десната нога им служи само за потпирање. Да пробаше Ди Марија тука со десна да ја центрира или ќе заринкаше и ќе го искршеше зглобот или у гол аут ќе ја шутнеше. :D

Брат ниеден левак незнае да игра со десна. Факт е тоа дека десната нога им служи само за потпирање. Да пробаше Ди Марија тука со десна да ја центрира или ќе заринкаше и ќе го искршеше зглобот или у гол аут ќе ја шутнеше. :D
Bitch please

Педро од Шпанија/Барселона е најуниверзалниот играч што некогаш заиграл на фудбалските терени..ем игра индентично со двете нозе(да го прашаш ни самиот не знае што е дали десничар или левичар) ем го има најдобриот дриблинг во место :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom