T
Todd Solondz
Гостин
Имам бг пасош дали ке можам македонската возачка дозвола да ја сменам за бугарска ? Знам дека порано можеше сега незнам како е со новите закони.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mozes ama vikaat deka vazela 1 god, koga go zema pasosot i kolku cekase na ukazot ako ne e problem da kazesИмам бг пасош дали ке можам македонската возачка дозвола да ја сменам за бугарска ? Знам дека порано можеше сега незнам како е со новите закони.
Пред една година го земав пасошот,за указот чекав 3-4 месеци за бројчето се чека повеќе,целата процедура ме фати година ипол.Сега незнам како е со оваа влада тогаш сеуште беше Бојко. Возачката после една година треба да се обнови или како ? Затоа што мислам дека ти ја одземаат македонската при процедурата.Да не останам без дозвола за една година ?mozes ama vikaat deka vazela 1 god, koga go zema pasosot i kolku cekase na ukazot ako ne e problem da kazes
tvojata makedonska ja menuvas so bugarska a taa vikaat deka vazela 1 godinaПред една година го земав пасошот,за указот чекав 3-4 месеци за бројчето се чека повеќе,целата процедура ме фати година ипол.Сега незнам како е со оваа влада тогаш сеуште беше Бојко. Возачката после една година треба да се обнови или како ? Затоа што мислам дека ти ја одземаат македонската при процедурата.Да не останам без дозвола за една година ?
so bidna so klubot vo strumica go odobrija ili ...
so bidna so klubot vo strumica go odobrija ili ...
sakam da apliciram za pass. no ne znam kako , dali preku ambasada, konzul.... ili preku posrednik, bidejki rabotava e zakocena ne znam kako bi bilo podobro (polabavo)......... da si zemam drzavjanstvo...
vase mislejne? dosta drzavjanstva imaat clenovi na forumov , pa podobro znaat od mene.
Od kade ti e informacijata druze ??Имам информација дека од 16. Јули ќе почнат да се пуштаат сите од дополнителна, кои не се спорни, значи муслимански имиња, итд.
Od kade ti e informacijata druze ??
Sent from my HTC One S using Tapatalk
Имам информација дека од 16. Јули ќе почнат да се пуштаат сите од дополнителна, кои не се спорни, значи муслимански имиња, итд.