СП 2014 (осминафинале) Холандија - Мексико

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе продолжи понатаму?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Мексико :cuc:

Со гол на САД во последна минута се квалификуваа за Светсково а еве сега се во 1/8 финале и прикажуваат добра игра. Да Холандија е малце преценета ама сепак Мексико игра ептен добро цело првенство. Кој би можел и да ги сопре да влезат во 1/2 финале па дури и финале..

Него предивудвање за мечов:
Ако тепа Холандија ќе има коментари "Ван Гал најјак ЕПЛ може уште сега да ни дадат"
Ако тепа Мексико ќе има коментари "Па што има врска Холандија со Јунајтед?"

Ван Гал и така е најак, до поединците е ако кикснат.

So kuyt na teren imaat igrac manjak i tesko gol. Neka go stai depay

Па и не е баш прв пат ваков прекин да има ако не се лажам на САД-Португал имаше исто.

Нека ми титне некој коа Кајт ќе помине покрај деснион бек на Мехико.
Блинд беше како шило по таа лева страна изминативе 3 утакмици, Тефтерот го опна у средина.

Замре натпреварот, а со какво темпо почнаа Мексиканциве...

• Humidity: 51%
  • Pressure: 1013.00 mb ↓
  • UV Index: 6
  • Cloud Cover: 35%
  • Ceiling: 9144 m
  • Dew Point: 19° C
  • Visibility: 16 km
30 степени е моментално во Форталеза.

Само јас ли имам впечаток дека судијава им влага у среде акција и незнае каде да застане? :D

Досаден натпревар досега, ваљда е до жештината, неможе два тима да лазат по терен.

И ова „да играше“ ми личи на недостижно време, дури неможам ни да замислам.

Драга Кајгана, ми се случи нешто чудно, незамисливо, дури ненормално.
Иако знам дека од 18 играат Мексико и Холандија, сум заборавил да го пуштам натпреварот. Воопшто не сум видел колку е часот и случајно ако не ја отворев темава, немаше да знам дека првото полувреме е веќе при крај.
Прашањето ми е: Дали сум нормален?

Kaj se igra fudbal na pladne i toa po vakva zheshtina. TTrebashe da se igra posle pladne, dvete utakmici vo isto vreme. Ama ponekogash TV- to diktira uslovi i se razbira debelo plakjaat za toa.
Gubi fudbalot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom