Бразил - Чиле | 28.06.2014 | 18:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе продолжи понатаму?

• Вкупно гласачи
    107
  • Гласањето е завршено на .
Се измкнаа Бразил, иако Чиле играа поубав фудбал на светсково. Ваа се извадија, ама следната јок.

Штета за пречката на Пиниља, требаше да постигне гол тогаш. Но сепак е Пиниља, играч од калибар на Ван Перси не верувам дека ќе промарши така.

А зашо па ти да замараш?

Никој ни спомна ни Германија, ни ништо, да не замарале фановите на ДОЈЧЛАНД? Зашто? Затоа што циганиве појма немаат? Затоа што со некоја од европските што останаа ќе го јадат немиен?

Никој ни спомна ни Германија, ни ништо, да не замарале фановите на ДОЈЧЛАНД? Зашто? Затоа што циганиве појма немаат? Затоа што со некоја од европските што останаа ќе го јадат немиен?
Па не ти, други некои почнаа да умараат. И така реков затоа што Германија ама баш ништо повеќе не покажа од Бразил, дури и послабо игра. И не разбирам од кај ви е таа желба толку да се хејта према одредени репрезентации. Пред некој ден за Аргентина, сеа за Бразил, за Италија да не правам муабет. Мислам олабавете се и уживајте во фудбалот.

Луис Фабиано беше подобра 9-ка во 2010 . Фред врска си нема .

Пиша некој која тешка цепаница е Жо? Еве да се знае, тешка цепаница е.

Па не ти, други некои почнаа да умараат. И така реков затоа што Германија ама баш ништо повеќе не покажа од Бразил, дури и послабо игра.

Aбе ти кое светско го гледаш ало? Ова е најслаб Бразил што сум го гледал од 94-та, па навака!!! :facepalm: Ме боли к*р кој што хејтал, РЕАЛНО Бразил е очаен. Германија игра друг ден, доста си ја ставате у уста

Aбе ти кое светско го гледаш ало? Ова е најслаб Бразил што сум го гледал од 94-та, па навака!!! :facepalm: Ме боли к*р кој што хејтал, РЕАЛНО Бразил е очаен. Германија игра друг ден, доста си ја ставате у уста
Да де, истото важи и за Германија.

како да не бе,па Бразил во групната фаза ништо не покажа,еве и денеска мака мачеа,Цезар и пречката ги спасија,статуи во Рио да им направат по итна постапка.Со големина на Исусовата.

Брат ќе видиме, ќе покажи времето кој колку е силен..џабе пишиме овде..едноставно дај боже Бразил да си испадни од Колумбија или пак ако ја помини ете нека се види колку е силен против Германија или Франција евентуално..

Иначе нешто заборавате,,Бразил сега играше 2 пати по 15 минути плус и сега сите играчи и тоа како се истрошени и исцрпени со тоа што ќе се покажи во второто полувреме против Колумбија во 1/4 финалето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom