Znae on, samo e glup i povrsen.
Saka slobodni devojki za zezancija i se toa, ama koga za zenska ili zena treba da e nevina i cista.
Taka go ucele, ne e on kriv.
Да де да, неговата “идна жена“ треба да гата на гравчиња дека он е правиот за неа, пророчици да и пејат и да и кажат дека ете тој е правиот и тоа уште додека има 12 години и само него да го чека додека не му се здосади од шљакање со останатите девојки, дури и не се пољуби со никого додека не наполни 29 години кога господинот ќе биде спремен за мажачка. А карактерот у случајов не е битен, битно да биде “чиста“. Не знам што да кажам кога ќе прочитам вакво нешто.
Повторно, тоа е карактер.
Има луѓе кои ќе спијат и со 10+ партнери и повторно ќе им се случи да изневерат. Има ќе спијат со 2-3ца и нема да изневерат.
Муабетот ми е дека бројот на партнери не е поврзан со изневерувањето. Тоа е карактер, човек со принципи едноставно. Или ги имаш или ги немаш. Некои не ги сфаќаат тие работи сериозно, некои ги сфаќаат.
Во врски што траат со години може да има криза од едната страна и да мисли личноста, а што ако има некој/а подобра, па некој да му/и обврне внимание и флерт и личноста да си направи филм, но не значи дека ќе изневери.
Колку машки во врски сум чула како викаат: Уф каква е таа и таа, како би ја опнал, па никогаш не изневериле. Исто и женски сум слушала како зборат, пак не изневериле.
Во твојот пример тоа се периодични бубачки според мене. Едно е глупости да и се мотаат низ глава, тоа се моментални бубачки кои лесно ќе поминат, не значи и дека би изневерила. Сепак брак е голема работа и сега паника ја фаќа малце претпоставувам.[DOUBLEPOST=1399304784][/DOUBLEPOST]
Znam sto sakam. Ako sakam da mi bide devojka, zena bi sakal da e nevina. A ako ne planiram nisto seriozno ke ja projdam kako sto toa go napravile pola grad pred mene.
za Surious odgovor.
I jas sakam da go osetam dejstvoto na heroinot, no se plasam od posledicite. Ako devojkata saka da proba povekje, taa nezasluzuva nieden. (zboram za devojka koja e vo vrska,dolga vrska)
А тоа што ти си го прошол пола град, тоа нема врска. Од каде знаеш дека твојата идна невина девојка или жена ќе сака маж што имал секс со пола град?
И твојата идна девојка, моментално можеби е со некого и мисли дека го сака и има секс со него, тоа не значи дека е “нечиста и без образ“. Можеби твојата идна девојка имала секс со некого заради забава, зошто тогаш таа да е поневредна во твои очи? Не значи дека девојка имала секс со поише од еден човек дека имала секс со пола град. И после се чудите зошто ви викаат дека вие сте им втори...