Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Порано децата на таа возраст си играа на улица, а овие сега се замараат со љубовни проблеми.

@Штемац @kokoskar Под кој камен живеете вие?

Види вака , праќање видео = немање муда да и кажеш у фаца. Не биди фактард, кажи и у фаца. Чим мислиш дека те свиѓа ондак не би требало да имаш проблеми со самодоверба вамте-тамте.

Znaci vaka toa e tvoja rabota :) idei moze sekoj da ti dade no fintata e sam da bides kreativen i ti da izmislis sto toa poveke ke i se dopadne :)

Напрај тоа со видеото ако е успешно супер, ако не, тогаш кажи дека тоа си го направил поради изгубена кладба со некој и готово. Ама најдобро ти е ништо да не правиш, најпаметно ти е, бар не на таа возраст, незнаеш кога следна подобра прилика ќе налета :)

@Heresy Escalates Другар, ако детево не живее "под камен" зошто тогаш прашува за вакви совети? ако е толку во тек со модерниот свет зошто не го знае одговорот на ова прашање? А, и прашањето е "шо да ти расправам", дали да го прати видеото пред роденденот или после... мислам стварно па не се сите девојки "Универзал" па да знаеме дали ке и се допадне после роденденот или пред.

@Heresy Escalates Другар, ако детево не живее "под камен" зошто тогаш прашува за вакви совети? ако е толку во тек со модерниот свет зошто не го знае одговорот на ова прашање? А, и прашањето е "шо да ти расправам", дали да го прати видеото пред роденденот или после... мислам стварно па не се сите девојки "Универзал" па да знаеме дали ке и се допадне после роденденот или пред.
Sekogas prva cestitka e najslatka :p

Јас сега само што завршив 8мо одделение,во почетокот на 8мо се заљубив за првпат,цело време сакам да и кажам дека ја сакам ама никако немав прилика,а мислам дека и она мене ме сака.....Таа само што отиде во Америка ќе се врати за 1 месец али сакам одма сега да и кажам една идеја ми ја даде другарка ми да и пратам видео,а на нејзе и се ближи роденденот,дали да и го пратам за роденден или после роденден што мислите? Исто така ако можете да ми дадете некој идеи за како на друг начин да и кажам бидејќи неможам да спијам цело време мислам на неа...

Кога викаш видео, мислиш на видео во кое ти ќе се снимаш како и признаваш дека ја сакаш и слично?
Тоа видео многу лесно може да се најде на интернет, а ти да станеш предмет на јавно потсмевање, така што мислам дека не е баш добра идеја.
Јас те сфаќам, имаш 14 години и си заљубен или бар мислиш дека е така, ама подобро е да најдеш друг начин за искажување на чувствата, со видеово многу лесно може да се случи по некоја година да се пцуеш самиот што си бил толку наивен.

@Штемац @kokoskar Под кој камен живеете вие?

Види вака , праќање видео = немање муда да и кажеш у фаца. Не биди фактард, кажи и у фаца. Чим мислиш дека те свиѓа ондак не би требало да имаш проблеми со самодоверба вамте-тамте.
Абе знам многу добро што се дешава и на колку години децата стануват љубовно и сексуално активни денес...ама ќе кажам дека тоа ич не е во ред..треба да се почне од 19 20 најмалце..поготово женските... ;)

Јас сега само што завршив 8мо одделение,во почетокот на 8мо се заљубив за првпат,цело време сакам да и кажам дека ја сакам ама никако немав прилика,а мислам дека и она мене ме сака.....Таа само што отиде во Америка ќе се врати за 1 месец али сакам одма сега да и кажам една идеја ми ја даде другарка ми да и пратам видео,а на нејзе и се ближи роденденот,дали да и го пратам за роденден или после роденден што мислите? Исто така ако можете да ми дадете некој идеи за како на друг начин да и кажам бидејќи неможам да спијам цело време мислам на неа...
Не ги слушај ич не ги еби ни 2% КАЈ МИ Е СОНЦЕТО така ја ќари сегашната му женатаМУ
ПРАИ ВИДЕО

Абе знам многу добро што се дешава и на колку години децата стануват љубовно и сексуално активни денес...ама ќе кажам дека тоа ич не е во ред..треба да се почне од 19 20 најмалце..поготово женските... ;)

Абе еве, генерација сме негде ја и ти ако стварно имаш 21. (Ја иам 23.) Знам у мое основно женските уште од 5-то 6-то се ебеа со фаци од осмо и прва средно. Ако се сеќаваш на скандалите со порничите по школите, тоа беше тогаш и беа све моја генерација или 15-16 годишни девојки од средните школи.
Дури и баба ми, шо додека ми го кажуваше ова осеќав као пиштам у себе, ми има кажувано дека на 15-16 години дечковци бркале.
Језда и ја у осмо почнав да играм дота и играв по 10 саати на ден ипак во глобала е друго. Нажалост. :/

Абе еве, генерација сме негде ја и ти ако стварно имаш 21. (Ја иам 23.) Знам у мое основно женските уште од 5-то 6-то се ебеа со фаци од осмо и прва средно. Ако се сеќаваш на скандалите со порничите по школите, тоа беше тогаш и беа све моја генерација или 15-16 годишни девојки од средните школи.
Дури и баба ми, шо додека ми го кажуваше ова осеќав као пиштам у себе, ми има кажувано дека на 15-16 години дечковци бркале.
Језда и ја у осмо почнав да играм дота и играв по 10 саати на ден ипак во глобала е друго. Нажалост. :/
Другар шо муабети имаш ти праено со баба ти ? :vozbud::vozbud::vozbud:

Здраво :) Работава е следна : упознав топ цура на ФБ , убава , интелегентна , поразлична од другите на некој начин..Муабетот што го имавме беше одличен , многу повеќе него што очекував , смеење нонстоп , пуштање водичка , као да се знаеме којзнае колку време..И ја поканувам да излеземе да се видиме и прифаќа..топ ! Доаѓа денот коа треба да се видиме и и викам вечер у таму и таму одговара ? - Не , Ја прашувам ќе излагаме или? - Не , онакво ладно не,ниту објазнување зашто нит бутур..Од тогаш па наваму е се некако ладна , не се смееме толку , не враќа..не е тоа што беше..
Значи ми треба помош за како да постапам понатаму.. дали да ја оставам неколку дена на раат, дали да ја прашам без кружење што е работата ..навистина незнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom