Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekogas prva cestitka e najslatka :p@Heresy Escalates Другар, ако детево не живее "под камен" зошто тогаш прашува за вакви совети? ако е толку во тек со модерниот свет зошто не го знае одговорот на ова прашање? А, и прашањето е "шо да ти расправам", дали да го прати видеото пред роденденот или после... мислам стварно па не се сите девојки "Универзал" па да знаеме дали ке и се допадне после роденденот или пред.
Јас сега само што завршив 8мо одделение,во почетокот на 8мо се заљубив за првпат,цело време сакам да и кажам дека ја сакам ама никако немав прилика,а мислам дека и она мене ме сака.....Таа само што отиде во Америка ќе се врати за 1 месец али сакам одма сега да и кажам една идеја ми ја даде другарка ми да и пратам видео,а на нејзе и се ближи роденденот,дали да и го пратам за роденден или после роденден што мислите? Исто така ако можете да ми дадете некој идеи за како на друг начин да и кажам бидејќи неможам да спијам цело време мислам на неа...
Абе знам многу добро што се дешава и на колку години децата стануват љубовно и сексуално активни денес...ама ќе кажам дека тоа ич не е во ред..треба да се почне од 19 20 најмалце..поготово женските...
Не ги слушај ич не ги еби ни 2% КАЈ МИ Е СОНЦЕТО така ја ќари сегашната му женатаМУЈас сега само што завршив 8мо одделение,во почетокот на 8мо се заљубив за првпат,цело време сакам да и кажам дека ја сакам ама никако немав прилика,а мислам дека и она мене ме сака.....Таа само што отиде во Америка ќе се врати за 1 месец али сакам одма сега да и кажам една идеја ми ја даде другарка ми да и пратам видео,а на нејзе и се ближи роденденот,дали да и го пратам за роденден или после роденден што мислите? Исто така ако можете да ми дадете некој идеи за како на друг начин да и кажам бидејќи неможам да спијам цело време мислам на неа...
Абе знам многу добро што се дешава и на колку години децата стануват љубовно и сексуално активни денес...ама ќе кажам дека тоа ич не е во ред..треба да се почне од 19 20 најмалце..поготово женските...![]()
Другар шо муабети имаш ти праено со баба ти ?Абе еве, генерација сме негде ја и ти ако стварно имаш 21. (Ја иам 23.) Знам у мое основно женските уште од 5-то 6-то се ебеа со фаци од осмо и прва средно. Ако се сеќаваш на скандалите со порничите по школите, тоа беше тогаш и беа све моја генерација или 15-16 годишни девојки од средните школи.
Дури и баба ми, шо додека ми го кажуваше ова осеќав као пиштам у себе, ми има кажувано дека на 15-16 години дечковци бркале.
Језда и ја у осмо почнав да играм дота и играв по 10 саати на ден ипак во глобала е друго. Нажалост. :/