DracevoTheCity
Чиста Македонија !
Roll
И се плеснавте ?

И се плеснавте ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

19 za doorsiЕј чуда се дешавале тука бе..
Убав аватар има Лејдибаг, убава боја а и бубалката е убава. Па и текстот богами
Што бројки бркаме ? Да знам за што го ролам постов ?
Ќе се изначекаш богами за 6969 za mene

Чекај бе ти па, еден ден го носам аватаров. Да се соберат десетина прво, па да можам да бирам.Roll
И се плеснавте ?![]()
![]()

Па би требало да што значи дека јас ќе бидам 54,55,56 ваљда[DOUBLEPOST=1403402075][/DOUBLEPOST]55, ете што значи со пар коментари вечерва стигаме то 69 ! але але ![DOUBLEPOST=1403402190][/DOUBLEPOST]не знам како одат бројкиве, оти кога гледав пред некој ден не ги брои вкупните постови на форумов
пример во интервалот од постот на драгонскај и мојов пост сега ако се постирани 10 постови, дали треба мојот број да е за 10 поголем од неговиот?
Леле значи го гледам аватаров и се посмешен ми е со секое гледање..фацката на бубалкава бе... онака среќна,мистериозна и секси во исто време... онака ќе те помислат за некој фетишист со бубачкиAjde rolaj togas da se padne. Citaj gi i moite posto od telefon sum.
, изгледа како бубалкава од аватарот да ја носи понудата а не ти 
точката и извичниците.!!!Па би требало да што значи дека јас ќе бидам 54,55,56 ваљда[DOUBLEPOST=1403402075][/DOUBLEPOST]55, ете што значи со пар коментари вечерва стигаме то 69 ! але але ![DOUBLEPOST=1403402190][/DOUBLEPOST]
Леле значи го гледам аватаров и се посмешен ми е со секое гледање..фацката на бубалкава бе... онака среќна,мистериозна и секси во исто време... онака ќе те помислат за некој фетишист со бубачки, изгледа како бубалкава од аватарот да ја носи понудата а не ти
![]()