Roll & Win

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Еј чуда се дешавале тука бе..

Убав аватар има Лејдибаг, убава боја а и бубалката е убава. Па и текстот богами :ROFLMAO:

Што бројки бркаме ? Да знам за што го ролам постов ?

Еј чуда се дешавале тука бе..

Убав аватар има Лејдибаг, убава боја а и бубалката е убава. Па и текстот богами :ROFLMAO:

Што бројки бркаме ? Да знам за што го ролам постов ?
19 za doorsi
69 za mene

Слабо потписи има во 4 саат по полноќ да земеме јас, @Pluh и @blue ladybug да пишуваме во следниве 10 мин, сигурно на еден од нас ќе ни се падне 69.[DOUBLEPOST=1403401842][/DOUBLEPOST]Море сите постови на странава се со само 1 бројка меѓунив... :cautious:

не знам како одат бројкиве, оти кога гледав пред некој ден не ги брои вкупните постови на форумов

пример во интервалот од постот на драгонскај и мојов пост сега ако се постирани 10 постови, дали треба мојот број да е за 10 поголем од неговиот?

не знам како одат бројкиве, оти кога гледав пред некој ден не ги брои вкупните постови на форумов

пример во интервалот од постот на драгонскај и мојов пост сега ако се постирани 10 постови, дали треба мојот број да е за 10 поголем од неговиот?
Па би требало да што значи дека јас ќе бидам 54,55,56 ваљда[DOUBLEPOST=1403402075][/DOUBLEPOST]55, ете што значи со пар коментари вечерва стигаме то 69 ! але але ![DOUBLEPOST=1403402190][/DOUBLEPOST]
Ajde rolaj togas da se padne. Citaj gi i moite posto od telefon sum.
Леле значи го гледам аватаров и се посмешен ми е со секое гледање..фацката на бубалкава бе... онака среќна,мистериозна и секси во исто време... онака ќе те помислат за некој фетишист со бубачки :ROFLMAO: , изгледа како бубалкава од аватарот да ја носи понудата а не ти :ROFLMAO:

Па би требало да што значи дека јас ќе бидам 54,55,56 ваљда[DOUBLEPOST=1403402075][/DOUBLEPOST]55, ете што значи со пар коментари вечерва стигаме то 69 ! але але ![DOUBLEPOST=1403402190][/DOUBLEPOST]
Леле значи го гледам аватаров и се посмешен ми е со секое гледање..фацката на бубалкава бе... онака среќна,мистериозна и секси во исто време... онака ќе те помислат за некој фетишист со бубачки :ROFLMAO: , изгледа како бубалкава од аватарот да ја носи понудата а не ти :ROFLMAO:
точката и извичниците.!!! :D

Ништо уште 2ца да беа онлајн брзо ќе стигневме до бројката... @Pluh

Бубамарата рече немало муабет, па да почнеме на темава малце..

Беше некој у парк денеска бе? Пројде ли барем од таму? У стар дел другарка славеше роденден, дур стигнам до таму што не се изнагледав. Ми се одмили животот. 13 годишни се нафуфале на штикли, 34 и пол тона шминка, ќе иделе на концерт. Ми идеше у глава да се рокнам.

America effect :D[DOUBLEPOST=1403403519][/DOUBLEPOST]Еј у курац 66... значи за малце ќе го утнеме ова изгледа освен ако не постира некој набрзина во темава :D

aaaaaaaaaaaaaaajde (а шо ако мене ми се падне 69?)

Back
На врв Bottom