СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Германија нели беше многу јака или сум нешто грешка?

Се надевам дека Лев ќе ја чукне главата малку после овој натпревар и ќе направи некои измени. Со 4 штопери не бидува ја нема таа подвижност во нападот, а за Кедира што да кажам, човекот не треба да стане од клупа. И да стварно треба прав напаѓач како Клосе што има осет за гол. Гана одигра супер, но како и да е верувам дека првото место во групата е обезбедено.
Чекај, чекај, не те пуштам така лесно. Клубски сме на иста страна и затоа не си ме видел од тој агол, али затоа тука сме на спротивна.

Ќе претставам еден цитат. Поточно два, ама вториот е битен.

Ко што истово го викав цела сезона пред светсково, пак ќе кажам. Фудбал е, не се знае кај ќе се стркала топката. Гана ако стартуваат со сериозен состав, не младичине што беа прошлиот пат, може да извади добар резултат со Германија. Одбраната им е хаос, се знаеше тоа уште пред почетокот. Али ако и они успеат рано да даат некое голче, има шанси.
Добар резултат за нив ќе биде ако не примат повеќе од 2 гола.

And how does that make you feel?

Еве што се случувало кога имаше мал прекин. :D

BqrrJK1IQAEqMXg.png

BqrxEIyCQAAvpGk.jpg
0048783287534HH44CC@gmail.com

Имеилов... :vozbud:
Рандом имеил адреса да кликнел, посредена ќе му дале. Шо е ова. :LOL:

Ајде пичиња навалете, човеков се потрудил и имеил адреса ви дал. :pos:

Löw neka se frli vreka komotno. Vrska nema od nisto. Gana e dobra no so vcerasnata mudra taktika na Löw im dadoa mnogu sloboda na Gana
Inace ne ja odpisuvajte ja germanija sega bitno grupite da se pominat pa ke vidime ponataka. Istoto vazi za Italija.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Чекај, чекај, не те пуштам така лесно. Клубски сме на иста страна и затоа не си ме видел од тој агол, али затоа тука сме на спротивна.

Ќе претставам еден цитат. Поточно два, ама вториот е битен.

And how does that make you feel?
Епа гледаш пак сме на моето, ова е добар резултат за Гана, не примија повеќе од два гола, јас не спомнав дека нема да дадат. Во ниту еден момент не помислив дека Германија ќе изгуби, едноставно ваквиот резултат е најмногу што можеше Гана да добие и да бидеме реални со голема помош од лошата игра на германците.

Гер. можат да го добијат светсково ако до крај имаат среќа да им се паѓаат репрезентации без одбрана. Значи никогаш.

Гер. можат да го добијат светсково ако до крај имаат среќа да им се паѓаат репрезентации без одбрана. Значи никогаш.
Problemot e poke do odbranata. Germanija sekojpat moze gol da dade ama moze i mnogu da primi. Treba Khedira vo aut i stranicnite bekovi da gi smeni löw pa ke se stabiliziraat.

Епа гледаш пак сме на моето, ова е добар резултат за Гана, не примија повеќе од два гола, јас не спомнав дека нема да дадат. Во ниту еден момент не помислив дека Германија ќе изгуби, едноставно ваквиот резултат е најмногу што можеше Гана да добие и да бидеме реални со голема помош од лошата игра на германците.
Значи вака некој кога ќе пише... Демек гана нема шанси да ја победи германија.. Што ги направи ти германија бе? Ако не нека им го дадат трофејот уште сега нема потреба да се игра и така никој неможе да ги победи... Им помогнала лошата игра на Германија, па за да изигра некој лошо противникот треба да изогра добро.. Гана си извади резултат дека изигра одлично а не дека германија изигра лошо... Таа ароганција на германските фанови е стварно неподнослива.. А на крај па нема шампиони да бидат

Sent from my ONE TOUCH 4015X using Tapatalk

Имав висока прогноза за Германија ама сега за сега слабо се покажува. Многу грешки во задниот ред на средина и слаба невоиграна одбрана.

Мислам дека нема што да бараат против Бразил, Холандија и Франција.

Бразил киксира и одма коментари како немаат шанси против Италија или Германија. Италија загуби од Коста Рика и тие веќе немаат шанси против Германија, Аргентина и Холандија. Па Аргентина сега и Германија и се така во круг. Сите фаворити ги отпишавте.

0048783287534HH44CC@gmail.com

Имеилов... :vozbud:
Рандом имеил адреса да кликнел, посредена ќе му дале. Шо е ова. :LOL:

Ајде пичиња навалете, човеков се потрудил и имеил адреса ви дал. :pos:

Мислам дека бројките до Х се телефонски број.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom