Џ
Џонтра Волта
Гостин
Кедира е играчиште.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај, чекај, не те пуштам така лесно. Клубски сме на иста страна и затоа не си ме видел од тој агол, али затоа тука сме на спротивна.Се надевам дека Лев ќе ја чукне главата малку после овој натпревар и ќе направи некои измени. Со 4 штопери не бидува ја нема таа подвижност во нападот, а за Кедира што да кажам, човекот не треба да стане од клупа. И да стварно треба прав напаѓач како Клосе што има осет за гол. Гана одигра супер, но како и да е верувам дека првото место во групата е обезбедено.
Ко што истово го викав цела сезона пред светсково, пак ќе кажам. Фудбал е, не се знае кај ќе се стркала топката. Гана ако стартуваат со сериозен состав, не младичине што беа прошлиот пат, може да извади добар резултат со Германија. Одбраната им е хаос, се знаеше тоа уште пред почетокот. Али ако и они успеат рано да даат некое голче, има шанси.
Добар резултат за нив ќе биде ако не примат повеќе од 2 гола.
0048783287534HH44CC@gmail.comЕве што се случувало кога имаше мал прекин.
![]()
![]()
Епа гледаш пак сме на моето, ова е добар резултат за Гана, не примија повеќе од два гола, јас не спомнав дека нема да дадат. Во ниту еден момент не помислив дека Германија ќе изгуби, едноставно ваквиот резултат е најмногу што можеше Гана да добие и да бидеме реални со голема помош од лошата игра на германците.Чекај, чекај, не те пуштам така лесно. Клубски сме на иста страна и затоа не си ме видел од тој агол, али затоа тука сме на спротивна.
Ќе претставам еден цитат. Поточно два, ама вториот е битен.
And how does that make you feel?
Problemot e poke do odbranata. Germanija sekojpat moze gol da dade ama moze i mnogu da primi. Treba Khedira vo aut i stranicnite bekovi da gi smeni löw pa ke se stabiliziraat.Гер. можат да го добијат светсково ако до крај имаат среќа да им се паѓаат репрезентации без одбрана. Значи никогаш.
Значи вака некој кога ќе пише... Демек гана нема шанси да ја победи германија.. Што ги направи ти германија бе? Ако не нека им го дадат трофејот уште сега нема потреба да се игра и така никој неможе да ги победи... Им помогнала лошата игра на Германија, па за да изигра некој лошо противникот треба да изогра добро.. Гана си извади резултат дека изигра одлично а не дека германија изигра лошо... Таа ароганција на германските фанови е стварно неподнослива.. А на крај па нема шампиони да бидатЕпа гледаш пак сме на моето, ова е добар резултат за Гана, не примија повеќе од два гола, јас не спомнав дека нема да дадат. Во ниту еден момент не помислив дека Германија ќе изгуби, едноставно ваквиот резултат е најмногу што можеше Гана да добие и да бидеме реални со голема помош од лошата игра на германците.
0048783287534HH44CC@gmail.com
Имеилов...
Рандом имеил адреса да кликнел, посредена ќе му дале. Шо е ова.
Ајде пичиња навалете, човеков се потрудил и имеил адреса ви дал.![]()