Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ај, 4 луѓе сме така?

Да ја купувам?
Потврдете.

Да. Ајде да не трупаме мислења тука, killerrche аднете ме, ке зборуваме.

Oва лвл 8 да си важи и за ова игри што даваат?
најискрено, не знам, малку е збунувачко затоа што и да си левел 5, пак можеш да влезеш во тим,
а ете има луѓе што гласаат, им вика (после 3 гласа) дека добиле карта, а ништо не им стигнало..
Иначе, колку што знам, на рандом е тоа за игри добивање, а за левел незнам, ваљда ако си влезен, би требало да те брои..
а еден другар мислам дека доби една-две card drops, во purple team дека е :)

најискрено, не знам, малку е збунувачко затоа што и да си левел 5, пак можеш да влезеш во тим,
а ете има луѓе што гласаат, им вика (после 3 гласа) дека добиле карта, а ништо не им стигнало..
Иначе, колку што знам, на рандом е тоа за игри добивање, а за левел незнам, ваљда ако си влезен, би требало да те брои..
а еден другар мислам дека доби една-две card drops, во purple team дека е :)

Па и ја сум во Purple Team, ама lvl 5 сум. За картите јасно ми е, ми пишуваше ако фатам lvl 8 дур трае sale-oт ќе ми ги дадат заработените карти од претходните денови. За игрите ми беше пошо видов дека тепавме вчера :).

Па и ја сум во Purple Team, ама lvl 5 сум. За картите јасно ми е, ми пишуваше ако фатам lvl 8 дур трае sale-oт ќе ми ги дадат заработените карти од претходните денови. За игрите ми беше пошо видов дека тепавме вчера :).
хаха надевај се дека баш тебе ќе те извлечат :D

хаха надевај се дека баш тебе ќе те извлечат :D
можеби, никогаш не се знае :D

Иначе, да, ама тоа ти викам, има и луѓе што стигнале до левел 8 во меѓувреме, ама пак ништо.. многу багови има. И трејдинг системот е за нигде последнава недела..

можеби, никогаш не се знае :D

Иначе, да, ама тоа ти викам, има и луѓе што стигнале до левел 8 во меѓувреме, ама пак ништо.. многу багови има. И трејдинг системот е за нигде последнава недела..
џабе и игри и ачивементи и сурвеи и сите срања од стим ... не даваат :) !!!

Има шанса AoE 3 Complete Collection да падне под -75% или тоа е максимум?

која е најдобра понуда за cs и cs go -75% или може да се начекаат и на 80-90% ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom