- Член од
- 25 јануари 2005
- Мислења
- 5.274
- Поени од реакции
- 4.158
Имам.Имаш 16,59 евра на волет ?
За прајкање, немора денес, понеделник пратете ми пари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам.Имаш 16,59 евра на волет ?
Чекај не се брзај до 7 саат е. Да се договориме убаво. Имаш ли трансакциска во нлб ? Како ти е стеам ?Да ја купувам?
Потврдете.
најискрено, не знам, малку е збунувачко затоа што и да си левел 5, пак можеш да влезеш во тим,Oва лвл 8 да си важи и за ова игри што даваат?

најискрено, не знам, малку е збунувачко затоа што и да си левел 5, пак можеш да влезеш во тим,
а ете има луѓе што гласаат, им вика (после 3 гласа) дека добиле карта, а ништо не им стигнало..
Иначе, колку што знам, на рандом е тоа за игри добивање, а за левел незнам, ваљда ако си влезен, би требало да те брои..
а еден другар мислам дека доби една-две card drops, во purple team дека е![]()
.хаха надевај се дека баш тебе ќе те извлечатПа и ја сум во Purple Team, ама lvl 5 сум. За картите јасно ми е, ми пишуваше ако фатам lvl 8 дур трае sale-oт ќе ми ги дадат заработените карти од претходните денови. За игрите ми беше пошо видов дека тепавме вчера.

можеби, никогаш не се знаехаха надевај се дека баш тебе ќе те извлечат![]()

Иначе, да, ама тоа ти викам, има и луѓе што стигнале до левел 8 во меѓувреме, ама пак ништо.. многу багови има. И трејдинг системот е за нигде последнава недела..Па и ја сум во Purple Team, ама lvl 5 сум. За картите јасно ми е, ми пишуваше ако фатам lvl 8 дур трае sale-oт ќе ми ги дадат заработените карти од претходните денови. За игрите ми беше пошо видов дека тепавме вчера.
џабе и игри и ачивементи и сурвеи и сите срања од стим ... не даваатможеби, никогаш не се знае
Иначе, да, ама тоа ти викам, има и луѓе што стигнале до левел 8 во меѓувреме, ама пак ништо.. многу багови има. И трејдинг системот е за нигде последнава недела..
!!!Фазла од 80% нема да падне, а ако веќе ја сакаш играта не вреди да чекаш за тие 5% т.е. -0.5 евра.Има шанса AoE 3 Complete Collection да падне под -75% или тоа е максимум?
Nope. Max -80%, и тоа не е сигурно дали deal-от ќе се врати пак последниот ден.Има шанса AoE 3 Complete Collection да падне под -75% или тоа е максимум?