Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе наголемо почна да се пишува за Суарез, и медиумуте од Островот пишуваат за тоа...Според тие шпекулации Барса ќе го даде Санчез на Ливерпул плус околу 40 милиони евра за да се пресели Суарез на Камп Ноу...Мое видување е дека не може да игра заедно со Меси..незнам зошто..Изгледа управата сака да има напад со тројцата најсилни напаѓачи во Јужна Америка..Нејмар Меси и Суарез...А за штопер ни абер ни глас...:facepalm:

Ц ц ц... толку ли не гледаат дека Санчез растура, дека човекот трча како луд? стварно не ми е јасна управата.
Јес дека Суарез е најјака 9ка у свет моментално али Санчез нека не го даваат. Боље 70-80мил. него ли Санчез + 40..
Или нека напраат Тељо + Педро + 15-20 милиони и доста им е.

Ц ц ц... толку ли не гледаат дека Санчез растура, дека човекот трча како луд? стварно не ми е јасна управата.
Јес дека Суарез е најјака 9ка у свет моментално али Санчез нека не го даваат. Боље 70-80мил. него ли Санчез + 40..

Па Ливерпул ако го пуштаат Суарез тогаш ќе сакаат негова замена, така да Санчез би им бил полн погодок ако веќе мора да го пуштаат Суарез.
Море и Педро и Санчез + 40 мил нека даваат ако треба за Суарез!

Нека доаѓа Суарез. Ќе биде забавно со Пепе и компанија.

:pos::pos::pos::pos:

Да, да. Сакаат напад со тројцата најдобри напаѓачи од Латинска Америка, Меси, Нејмар и Суарез. Ама не знаат дека кога Санчез има слобода во играта, е на нивото на тие тројца.
Јебига, нема што да се коментира на оваа тема, кога е 90% сигурно оти Суарез нема да дојде.

Насловна на весник во Иран денеска: Топката може да помине, Меси не!
BqnnIguCcAAOO6I.jpg

Нема да има преговори за Суарез. Мислам дека и на баба ми и́ е јасно тоа. Само слепциве пак не можат да направат ништо со централен бек, па пуштаат глупости за да одвлечат внимание од ситуацијата.

http://www.dailystar.co.uk/sport/fo...US-Alexis-Sanchez-for-Liverpool-s-Luis-Suarez
:confused:
EXCLUSIVE: Lu Camp - Barcelona to bid £56m PLUS Alexis Sanchez for Liverpool's Luis Suarez

За штопер ниту една шпeкулација.[DOUBLEPOST=1403444209][/DOUBLEPOST]Еден интересен детал од сапуницава. :icon_lol:

Sparish newspaper Mundo Deportivo claim that Suarez has told his agent Pere Guardiola, who is the brother of ex-Barca boss Pep Guardiola, that he wants to swap Anfield for the Nou Camp this summer.

Абе ова се звучи убаво и ако веќе се продава Алексис, а на негово место Суарез, потпишувам со две раце, ама научна фантастика е ова, нема шанси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom