Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе колку излеговмо?кажите ако треба да се земе некое дете..

Ја може нема да играм, денеска ја свиткав ногава гадно, таке да ако не ми пројде :toe:

Кажи на време ... за да знаемо ... :D

И сеа колку смо, конечна бројка ?

Практично од форум смо одвај 6-7 душе, а за асален играч ја можем да донесем, ако има потреба, а очигледно има

1.Pain_killer
2.Toni
3.akselj4vojvodi
4.bojan makedonec
5.Рафаело
6.Зеус
7.DUKES 4EVER
8.Mbret

--- надополнето ---

Тони да пише коај ќе се појави, колку људи зема... и дали има потреба и јас да викам некого

1.Pain_killer
2.Toni
3.akselj4vojvodi
4.bojan makedonec
5.Рафаело
6.Зеус
7.DUKES 4EVER
8.Mbret

Очигледно толку смо од форум ... Тони, можеш слободно да го викнеш голманот, Алекс... можеш и ти да земеш голман , за да нема мењавање и глупости ... тоа са 10 душе. Уште двајца останаја ... Аце можеш ти да земеш уште 2-ца, Неше уште не знае дал ќе игра. Земи ти 2-ца, па ако игра Неше нема да игра еден и готово :D

1.Pain_killer
2.Toni
3.bojan makedonec
4.Рафаело
5.Зеус
6.DUKES 4EVER
7.Mbret

Очигледно толку смо од форум ... Тони, можеш слободно да го викнеш голманот, Алекс... можеш и ти да земеш голман , за да нема мењавање и глупости ... тоа са 10 душе. Уште двајца останаја ... Аце можеш ти да земеш уште 2-ца, Неше уште не знае дал ќе игра. Земи ти 2-ца, па ако игра Неше нема да игра еден и готово :D

Ја неможем да играм, кажав вчера, Ногата ја сјебав:S

Ја можем хрвативе да ги викне, ама го нема тони да се договоримо.........

EJ jas golmanot i eden gi imam :)

ZNaci 2 ca imam jas.

SEga taman sme li??

Имате 2ца од мене и мислим дека е доволно.........

Го гледавте Бифе немој не ме радуј на Канал5 се пријавил на аудиција за реално шоу Сам свој мајстор

Ми се чини дека смо доволно:)само миланез да пише на време дали ќе дојде или не за да нема некој вишок???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom