СП 2014 - Група Б (Шпанија, Холандија, Чиле, Австралија)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Не го хејтајте Касиљас бе! Човекот си е легенда :)

Страшен менталитет имаат овие ‘‘помаливе‘‘ репрезентации од тој дел на светот како што се Мексико,Уругвај,Колумбија,Чиле.Без разлика на противникот овие репрезентации излегуваат на терен со една и единствена цел,а таа цел е победа.Можеби на хартија немаат играчи какви што имаат Шпанија,Германија,Италија,Бразил но на терен прикажуваат невидена борбеност и огромна желба за победа и успех.Вечерва уште еднаш се покажа дека играта со срце победува против големите фудбалски имиња и искрено ептен ми е мерак што една Шпанија на овој начин (со пораз од Чиле) се простува од ова СП уште во групната фаза.

Кога не пратите ПЛ не знаете што гиф е тоа :icon_lol: Не ми се верува па и дека уште ги иам пораките што ги праќав тогаш :pos:

Посакував Чиле да иде во следната фаза,па макар тоа било и по цена на елиминација на Шпанија.. добар состав имаат Чиле и мислам дека заслужено се пласираа во наредната фаза.. ќе биде интересен меч со Холандија и борбата за првата позиција,али мислам дека Чиле имаат шанси и за победа на тој меч и прво место во групата.. за Шпанија со оваа игра што ја покажа на овие два меча и не заслужија нешто повеќе.. уште еднаш секоја чест за Чиле :cuc:

Никад нема да дознаат што гиф е...

3043046013_56ab93930d_z.jpg

Иначе, не е проблемот до генерацијата на Шпанија, сите се играчи кои играат во најјаките клубови на светот.

Проблемот е, како што кажа @ElNinho, во ...

broken-watch-7225973.jpg

spanija zamina,a spored igrata na brazil i argentina nisto cudno da gi snajde vakvo slicno deredze :D
ne pokazuvaat i tie koj znae kakva igra

Поголеми шанси да даде гол има секој голман на Светсково од Торес!Цреп невиден,

Џабе сеа сите после завршени утакмици експерти ми се прајте знаев Чиле вака Чиле така, отвори прва страна ќе видиш кој беше единствениот шо предвиде ваков подвиг на Чиле

brk nebrk, svetskovo na spanija otide u nepovrat koga silva pri vodstvo od 1-0 protiv Holandija, igrase kurtasak i neserioznost pred nivniot gol, se sto trebase da napravi e da dade eden prost pas do kosta koj rutinski ke realizirase vo prazniot gol ...
tuka zavrsi svetskoto za shpancive.

koj gi ebe.

Македонија ли е, Шпанија ли е? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom