RickyLFC9
Модератор
И ја ептен аматерски изиграв, требаше да почекам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја ептен аматерски изиграв, требаше да почекам
Според то шо го видов, мислам дека го повреди десното колено, веројатно тешко. Ама во дилема ме кладе така шо го поставија во носилките и фацата која ја имаше ко беше на носилки. Можно е и главата да ја повреди.Што бидна со Инди? Некако сериозно изгледаше...
Според то шо го видов, мислам дека го повреди десното колено, веројатно тешко. Ама во дилема ме кладе така шо го поставија во носилките и фацата која ја имаше ко беше на носилки. Можно е и главата да ја повреди.
Знам , затоа кажав, ќе ги одмара + еве РвП веќе имал жолт картон, не го приметив тој делАко победи Шпанија вечер, секако ќе се први Холанѓаните, така да нема нешто да смени тоа дали ќе играле или не.
Епа тоа ме збуни и мене. Инаку доби доста силен удар во коленото и многу се незгодни таквите удари. Пред 3 години и јас имав слична повреда, кога целата тежина ти е на едната нога и ако добиеш удар од надворешната страна на коленото многу лесно пука менискусот, а можно е и лигаментите да се скинат.Беше „бандажирано“ целото тело па и имаше нешто на вратот. Таму да не се повреди нешто...
Лошо слета со лактите а воедно и рамењата трпат тогаш и не сакаа да ризикуваат ништо лекарите, се виде од другиот агол. Поголем проблем беше слетувањето него ударот што го примиЕпа тоа ме збуни и мене. Инаку доби доста силен удар во коленото и многу се незгодни таквите удари. Пред 3 години и јас имав слична повреда, кога целата тежина ти е на едната нога и ако добиеш удар од надворешната страна на коленото многу лесно пука менискусот, а можно е и лигаментите да се скинат.
Cheers Geoff.Ако Чиле ја победи Шпанија, се е решено во групава. Холандија и Чиле одат понатаму, Шпанија и Австралија се елиминирани.