СП 2014 - Група Х (Белгија, Алжир, Русија, Ј. Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Уште 45 минути само и тргнува возот:vozbud:
Мојот омилен играч Широков на клупа :place:
Страшен играч е Широков, нели? :D Добро е, не сум биле единствен.
Иначе мислам дека цело првество го пропушта, се повреди неколку дена пред да почне. :(

Презимињата на корејциве на дресовите позади, секогаш ми личеле на долги презимиња но како да им паднале неколку букви па затоа така отсечно изгледаат. :noze:

Ова е всушност битка на двете најголеми YouTube сензации:

vs.

[DOUBLEPOST=1403044288][/DOUBLEPOST]Ааааааа судијата со класика професорско фризурче!

BqXZMO-CYAAEOCX.jpg

:pos:

Последно уредено:
ќе ви и.ам косооките, ејјјјјјј мавање камиказиве :mad::mad:

Е ова е утакмица може слободно да си вечераш, да си работиш нешто ако имаш, да се истушираш и пак ништо интересно да не пропуштиш. Сапуница не и е рамна на утакмицата од шро ништо не се случува. Подосадно беше само на Нигерија - Иран[DOUBLEPOST=1403044432][/DOUBLEPOST]
ќе ви и.ам косооките, ејјјјјјј мавање камиказиве :mad::mad:

Офф топик.

Зошто камиказа носи шлем?

- Онака, ради естетика.

Везе немаат. Очекуван пичкарски пристап од Капело, ама Кореја мора да се нападне, затоа што очигледно се дупки во одбрана.

ЈАс па Русија 1 и т12+ ја играм.ОВие задоволни со 0-0 ќе бидат цццц.Ќе им текне 70та и ќе тргнат малце поофанзивно колку да ми го пикнат 1-0 да заврши

И јас т1 ја имам мајката нивна руска.онај па Жирков каков глупак,од рускиот роналдињо, до рускиот шумоликовски стигна..да не знаат еден асолен центаршут да дат..а Самедов се замислува иниеста со себичноста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom