СП 2014 - Група Х (Белгија, Алжир, Русија, Ј. Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Одлични замени на Вилмонт (y) кој резултираа со пресварт и се надевам дека во наредните натправари нема да направи повторно таква глупост и да го става во прв состав Чадли кој не заслужува да стартува пред играчи како Мертенс/Миралас/Јанузај.

Де Бројне го реши мечот. Асистенција за првиот гол и пресечена топка за вториот гол. Како и да е се гледа дека белгијците имат огромен потенцијал. Сепак со екипи како Италија и Германија ќе им биде многу тешко.

Де Бројне го реши мечот. Асистенција за првиот гол и пресечена топка за вториот гол. Како и да е се гледа дека белгијците имат огромен потенцијал. Сепак со екипи како Италија и Германија ќе им биде многу тешко.

Белгија ако биде прва во осминафинале се среќава со САД/Португалија а во четвртфинале со Аргентина/Швајцарија.

Белгија ако биде прва во осминафинале се среќава со САД/Португалија а во четвртфинале со Аргентина/Швајцарија.

Тоа ми е муабетот мора да се борат за првото место зошто со Германија би било ептен тешко да се помине. Мислам дека со Аргентина шансите им се 50-50. Против Швајцарија се фаворити.

Зашо игра у италијански тим, тоа не се прашува. :)
Пошо италијанската лига е 50та у свет, нели.

П.С. Почнав да се осеќам како германциве на форумов што спамаат по секоја тема како они се доминантата раса, они се најдобри итн итн, само јас спамам за италијанците дека се потценети. :D

Аман со ова веќе :facepalm:

Па нормално дека ќе коментираш за Мертенс, го знаеш како игра, најчесто ја следиш Сериа А, како јас на пример Бундесот и нормално дека ќе коментирам за играч што игра во Бундеслигата кога го знам како игра. Не може некој што еднаш го изгледал еден играч, пример за Дрмич прокоментира Ел Нињо дека бил преценет играч откако го изгледал 60 мин. на СП, а без разлика и што Инлер, Бехрами и Џака одиграа многу слабо. Без среден ред и крила не можат сами напаѓачите да направат нешто.

Исто како сега за Лукаку да почнеме да збориме дека е преценет иако одиграа многу слабо средниот ред на Белгија.

Вчера исто мислам дека за САД требаше да стартува Брукс, стоперот на Херта, но Клинсман го пушти во 2-то пол. откако се повреди еден друг и постигна гол. А да прокоментирав пред натпреварот дека Клинсман мора да го игра ќе имаше коментари леле види го овој како збори за играчите од Бундеслигата, сите се добри што играат во Бундеслигата. А Брукс е навистина добар, ме потсеќа на Жером Боатенг, а интересното е што и Жером Боатенг потекнува од школата на Херта.

Уште 45 минути само и тргнува возот:vozbud:
Мојот омилен играч Широков на клупа :place:

Rossiya – svyashchennaya nasha derzhava,
Rossiya – lyubimaya nasha strana.
Moguchaya volya, velikaya slava –
Tvoio dostoyanye na vse vremena!

Russia_240-animated-flag-gifs.gif

Тандемот Игнашевич-Березуцки стартери, тие имиња од секогаш сум ги паметел и ќе ги паметам, легенди им се.

Последно уредено:
Уште 45 минути само и тргнува возот:vozbud:
Мојот омилен играч Широков на клупа :place:

Не е ниту на клупа. Повреден е и не е дел од тимот на ова СП.

Кержаков, Денисов и Џагоев се на клупа.

Мадр Раша ве чекам за пари ен си играјте играчки вечерва

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom