Александра и Даниел Димови

• Креатор на темата Креатор на темата Cappie
  • Време на започнување Време на започнување

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Насловот на темава почна како спам порака да се шири по мојот фејсбук ѕид, а коментарите на френдовите ми беа дека им доаѓа да си пукаат во колено. Откако отворив и разгледав и јас имав таков впечаток, па дојдов тука да видам кој, што кажал на темава, ама барај, барај, нема таква тема...Еве линк од веб-страната за да сфатите за што се работи.

А еве и пар извадоци од страницата:

"Добродојдовте на свадбената веб страна на Даниел и Александра Димови. Среќни сме што можиме да ги споделиме сите наши среќни моменти со вас: Како се запознавме, запросувањето, локација слики и настани. Продолжете надоле за да ги видете сите детали!"

"Нашата љубовна приказна започна на еден навидум сосема обичен средношколски ден кога професорот не запозна. Таа ( Александра ) беше за мене ( Даниел ) како забрането овошје. Но токму тоа е најслаткото. Неуморно се борев, и го добив.

Тоа што сме заедно за многумина е чудно и речиси неверојатно ( Таа е од Кавадарци јас од Неготино ) :D . Но нели љубовта непознава граници."

Епа пукајте...мене ми доаѓа само да кажам: Оффф мори мајкоооо!

644563_405616592904691_20890837_n.jpg

првиот бакнеш...

А бе сограѓани мои, шо правите вакви работи, туку коа зела Ниготинец толку и е паметот. ;) (но офенс)

Picture 050.png ај со среќа,дај некоја фотка од спалната и првата ноќ и дејствијата за третото срценце кое би дошлоPicture 050.png

А што ако, не дај боже, она му замине на денот на свадбата ?

Ajde so sreka pa da se shecerdosaat mladite! :icon_mrgr:

Не ми е јасна целта на темата!? Идни маж и жена си отвориле веб и си гукаат. И што има овде за пукање у колено?
Кога некој си ги покажува гаќите на Драга кајгана демек е ОК, а ова не е? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom