Cappie
Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
- Член од
- 29 мај 2008
- Мислења
- 1.914
- Поени од реакции
- 307
Насловот на темава почна како спам порака да се шири по мојот фејсбук ѕид, а коментарите на френдовите ми беа дека им доаѓа да си пукаат во колено. Откако отворив и разгледав и јас имав таков впечаток, па дојдов тука да видам кој, што кажал на темава, ама барај, барај, нема таква тема...Еве линк од веб-страната за да сфатите за што се работи.
А еве и пар извадоци од страницата:
"Добродојдовте на свадбената веб страна на Даниел и Александра Димови. Среќни сме што можиме да ги споделиме сите наши среќни моменти со вас: Како се запознавме, запросувањето, локација слики и настани. Продолжете надоле за да ги видете сите детали!"
"Нашата љубовна приказна започна на еден навидум сосема обичен средношколски ден кога професорот не запозна. Таа ( Александра ) беше за мене ( Даниел ) како забрането овошје. Но токму тоа е најслаткото. Неуморно се борев, и го добив.
Тоа што сме заедно за многумина е чудно и речиси неверојатно ( Таа е од Кавадарци јас од Неготино )
. Но нели љубовта непознава граници."
Епа пукајте...мене ми доаѓа само да кажам: Оффф мори мајкоооо!
А еве и пар извадоци од страницата:
"Добродојдовте на свадбената веб страна на Даниел и Александра Димови. Среќни сме што можиме да ги споделиме сите наши среќни моменти со вас: Како се запознавме, запросувањето, локација слики и настани. Продолжете надоле за да ги видете сите детали!"
"Нашата љубовна приказна започна на еден навидум сосема обичен средношколски ден кога професорот не запозна. Таа ( Александра ) беше за мене ( Даниел ) како забрането овошје. Но токму тоа е најслаткото. Неуморно се борев, и го добив.
Тоа што сме заедно за многумина е чудно и речиси неверојатно ( Таа е од Кавадарци јас од Неготино )

Епа пукајте...мене ми доаѓа само да кажам: Оффф мори мајкоооо!