СП 2014 Бразил - генерална дискусија

BqRfuwUIgAAiiTV.jpg:large

Што мераклика жена ќе беше у пичку матер....:pos:

Уфффф Германија, бр. 1 фаворит уште пред да почни. Изгорен сум Германија-Бразил финале и да му ја земат на нивни терен. :cuc:
Германија нели со Бразил ќе се погодат во 1/4 финале?

Трите репрезентации за кои @ManUtdChampions направи анализа, играа најразочарувачки на првенствово, talk me about случајност. :rolleyes:

Уфффф Германија, бр. 1 фаворит уште пред да почни. Изгорен сум Германија-Бразил финале и да му ја земат на нивни терен. :cuc:

Јас сум повеќе за финале Италија и Германија. А во финалето Германците повторно и повторно да изгубат од Италијаните. Не за друго туку интересни се многу Швабите ништо не ги боли повеќе од пораз од Жабарите.

хрватска - мексико ??? шо мислите

Трите репрезентации за кои @ManUtdChampions направи анализа, играа најразочарувачки на првенствово, talk me about случајност. :rolleyes:
Добро сеа Англија не беше толку слаба. :P Ама дека сум вечен малер е оддамна потврдено. :(

Сепак ако им значи нешто, имаат мое извинување. :smir:

Phil Neville пред некоја минута на bbc
I loved social media till about 24 hours ago :pos::pos:
(синоќа бил ко-коментатор и медиумиве во Англија го распнале, али чоекот машки :D)

Германциве како го работат Светското, во живо од сите стадиони вклучувања и во живо коментатор. Којзнае колку вложиле....

Германциве како го работат Светското, во живо од сите стадиони вклучувања и во живо коментатор. Којзнае колку вложиле....

Сами го изградија својот тренинг-центар у Бразил(Кампо Бахија) сосе куќите за сместување за 30 милиони евра...Ќе го продаделе после светсково за туристички намени...:eek:

Малце бесен народот беше коа разбраа колку пари коштало....такада само титула ќе ги испере :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom