Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ви фи може фаќа преку бетон и тоа ако земиш акцес поинт цел влез ке имат ви фај
znaci samo zica nemoze poinaku
Дали има некој искуство со врзување на wi-fi? Имам 2 лап-топи и сакам да ги врзам во безжична мрежа БЕЗ access point, во жична ги имам врзано работат перфект. Можно е така? Ако знае некој може да ми објасни по ПП. Фала.
Ако рутерот има вграден АДСЛ модем нема да ти треба модемот од мтнет што ти го дале. И после само че ги поврзеш компјутерите со рутерот.Aj jas da prasam nesto! Imam ADSL koj go dobivam preku modem, imam i ruter ADSL, sakam da go vrzam i drugiot kompjuter na gorniot sprat. Prasanjeto mi e dali ke treba povrzuvanjeto da odi od modem do ruter pa do dvata kompjuteri ili modem, kompjuter , ruter pa drug kompjuter? Ili mozda modemot nema da mi treba veke?
А како да знам дали рутерот има модем? Иначе рутерот е aztech dsl355eu(b).Ако рутерот има вграден АДСЛ модем нема да ти треба модемот од мтнет што ти го дале. И после само че ги поврзеш компјутерите со рутерот.
А како да знам дали рутерот има модем? Иначе рутерот е aztech dsl355eu(b).
Позади има сплитер, усб конекција и етернет.