СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
BqRDMFsIgAAOY7x.jpg:large

Племе.:facepalm:
Загледај убаво, показалците ги покажува ;).

Не знам кој е рекордот за најмногу шутеви во една утакмица на СП, ама мислам дека Роналдо ќе го сруши колку и да е.

Како го изработи ова гадов, браво. Не можам да го поднесам, како негативец од филм за холокаустот е.

Не требаше да биде тоа црвен, дефинитивно. Глупава одлука и непотребно покажување авторитет на 2:0.

Пеналот исто во ранг на оној што го доби Бразил, што значи во најмала рака контроверзен. Многу ситен контакт имаше, за да биде тоа пенал.
Се на се многу неимпресивни германците или ајде помалку импресивни од тоа што веројатно на крај резултатот ќе го покаже.
Премногу изгледаат на тимот од пред 4 години, со оглед на тоа што тимот им е во најдобрите години и што многумина сметаа дека првенствово ќе биде нивно.
Можда е и до тренерот.

Sho gi naprajvte Portugalija be, nekolku pati do polufinale stigale poslednive godini. ako oni se slabi so gi pravi toa drugite?

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Не се слаби него утакмицава играат бетер од Хондурас.

Како го изработи ова гадов, браво. Не можам да го поднесам, како негативец од филм за холокаустот е.

Не требаше да биде тоа црвен, дефинитивно. Глупава одлука и непотребно покажување авторитет на 2:0.

Пеналот исто во ранг на оној што го доби Бразил, што значи во најмала рака контроверзен. Многу ситен контакт имаше, за да биде тоа пенал.
Се на се многу неимпресивни германците или ајде помалку импресивни од што веројатно накрај резултатот ќе го покаже.
Премногу изгледаат на тимот од пред 4 години, со оглед на тоа што тимот им е во најдобрите години и што многумина сметаа дека првенствово ќе биде нивно.
Можда е и до тренерот.
THIS!!!!!!

Radi ova Miler mi e odvraten vo poslednive 2-3 sezoni, celo vreme probuva da go namesti protivnikot na crven, zolt ili penal. Ok e prijatel smiri go dozivljajot, site sakaat ponekogas da namestat nekogo ali ova negovovo preogja vo preterizam. A inace rekov I pred nekoj den, Germanija uopste ne igra sjajno, imaat dupki vo odbranata I ne e pretesko da Im se dade gol. Denes imaa srekja sto igraat so Portugalija koja ima amebi kako Pepe vo timot. Ova za slabostive na Germanija mislam deka ke go uvidime koga ke se sretnat so nekoj poseriozen I dobro organiziran tim.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Abe deka Pepe e retard toa ok ama ti vikam mene ne mi izgledase na crven. Poso toa so laktot nema sansi crven da e, mislev so glava da ne go aknal ama sea gledam deka samo mu se stai faca u faca. Bem ti I sudija I se, ja usra utakmicava. A za Miler se iam odamna izjasneto deka mi e mnogu odvraten.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
А ова ММА ли е или фудбал? Што кур бара у сред активна игра да му се враќа и да изиграва шериф па уште со глава го мава. Ај да беше у некоја гужва, мешаница, и така и така, може да се сфати. Ама не, фраеров цела утакмица ќе ја прекине ама важно ќе отиде да му се искурчи. Нека го суспендираат до крај на првенство. За такви животињи како овој само тоа.

Знаеме ние дек има доста слабости Германија ради глупакот Лев, ама моментално од тоа што видов единствено Италија може да ја тепа. Ќе ги тепа без проблем затоа што се Италија. Франција и Холандија може тука така некаде да ја тепат.
Другите тимови не се посебно Шпанија декласирана, Бразил не беше нешто посебно, ниту Аргентина.
Англија нема што ни да ја сметам како конкурент.

Не требаше да биде тоа црвен, дефинитивно. Глупава одлука и непотребно покажување авторитет на 2:0
Од немање авторитет кај некои судии има играчи како Пепе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom