I
IBIZA SOUND
Гостин
greota za timot,navivacite i trenerot e da imas vakvo animal kako pepe vo timot 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Загледај убаво, показалците ги покажува![]()
Племе.![]()
Isto taka Müller mu se stavi vo faca ama ne bese ferska,ne go cepna ic.Така е наместо и Милер да му шлапне една у фаца и да си добие црвен, тој паѓа.![]()
Се плашам дека утакмицава заврши.
Sho gi naprajvte Portugalija be, nekolku pati do polufinale stigale poslednive godini. ako oni se slabi so gi pravi toa drugite?
Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
THIS!!!!!!Како го изработи ова гадов, браво. Не можам да го поднесам, како негативец од филм за холокаустот е.
Не требаше да биде тоа црвен, дефинитивно. Глупава одлука и непотребно покажување авторитет на 2:0.
Пеналот исто во ранг на оној што го доби Бразил, што значи во најмала рака контроверзен. Многу ситен контакт имаше, за да биде тоа пенал.
Се на се многу неимпресивни германците или ајде помалку импресивни од што веројатно накрај резултатот ќе го покаже.
Премногу изгледаат на тимот од пред 4 години, со оглед на тоа што тимот им е во најдобрите години и што многумина сметаа дека првенствово ќе биде нивно.
Можда е и до тренерот.
А ова ММА ли е или фудбал? Што кур бара у сред активна игра да му се враќа и да изиграва шериф па уште со глава го мава. Ај да беше у некоја гужва, мешаница, и така и така, може да се сфати. Ама не, фраеров цела утакмица ќе ја прекине ама важно ќе отиде да му се искурчи. Нека го суспендираат до крај на првенство. За такви животињи како овој само тоа.Abe deka Pepe e retard toa ok ama ti vikam mene ne mi izgledase na crven. Poso toa so laktot nema sansi crven da e, mislev so glava da ne go aknal ama sea gledam deka samo mu se stai faca u faca. Bem ti I sudija I se, ja usra utakmicava. A za Miler se iam odamna izjasneto deka mi e mnogu odvraten.
Sent from my Grand X In using Tapatalk
Од немање авторитет кај некои судии има играчи како Пепе.Не требаше да биде тоа црвен, дефинитивно. Глупава одлука и непотребно покажување авторитет на 2:0