Стерилизирај се тогаш и постави се ко пример кон кој ќе се стремиме, а не да дрндаш како би ебел се живо и диво што има пар цицки на други теми
Jaс тебе те почитувам , твојата... орјентацијал ли е природна грешка... како и да е, значи имам почит кон тебе не помалку како кон последната жена која ми даде бловџоб. Јас не сум против педерите. Немам јас желба за никакво насилие према нив. Такви сте родени, неќите да се лекувате - ваше право, ете ви ја вашата заедница нек се дружите, ширете си вируси и флуиди меѓусебе.... во сето тоа ја имате мојата подршка. Она што мене ми пречи е што сакате да се ставите во иста група на нормални и природни појави. Два слона се изебале... дајте да посвојуваме деца... полжав му се качил на полжав - сменете школство и свеста кај народот... Дури и оние стрејтови кои ве подржуваат во вашите барања за некакви екстра права - им е одбивна помислата за истополов секс, и оној стрејт кој ќе застане до тебе на педерската парада - нема да ти дојде дома да гледате геј порна. Нема да му е убо.. нема да се чуствува пријатно.
Вие егзистирате, и ќе ве има и во иднина со ист процент како и до сега, ист процент на случаеви на здробени гени или погрешно поврзани амнинокиселини ќе се случуваат и во иднина. 0,8 - 1% население на планета ќе си има похотни мисли кон истиот пол. Тие 0,8 посто од популацијата ќе има 5 пати поголеми психички проблеми, обиди за самоубиства и самоубиства, промискуитет изразен во стотици, семејни насилства, краткотрајни врски, органски болести како последици на неприроден секс.... Јас разбирам дека не е твоја вина што си педер. Дали си роден, дали во раната младост то се развило или разбуктало во тебе - не знаеме ни јас ни ти, али ете ти си педер јас сум нормален и ни еден закон тоа не може да го промени. Ни еден закон не може на просечен секојдневен маж да му отргни мначнината на помисла на двајца мажи како си свршват еден на друг в уста, ни еден закон нема да ве направи попријатни, поблиски, посфатливи за нас нормалните. Природните нагони, инстикти, се посилни од законите човечки. Така да сума сумарум, ве има , мал процент, не сте природно сексуално орјентирани, не можете природно нормално да се размножувате, немате ни психичко ни физичко здравје како нормалната популација, но сте овде во македонија слободни да си правите шо сакате (приватно) не сте ни прогонувани ни забранувани ни измачувани.
Толку од нас, ако имате други - поголеми желби, ене ви закони, се знае како можете и закон и устав да измените.