Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Јас да, ја познавам веќе 10-ина години и многу добро се сложувавме- се додека не почна она чувството, штета што еднонасочно, и замислете- се заљуби во мојот најдобар другар:(- и јас оп- трансфер од рок на хеви метал...:notworthy:

Ја засакав па ми стана најбоља другарка, чудно, знам.
Сега од ден у ден све је полошо, ја сакаш, а ваму мораш да си имаш некој правила... пошо нели ти е најдобра другарка, ипак. Болно, не знам како трпам, еве една година како мина. МИЗЕРИЈА!

Не.
Имам еден најдобар другар што го знам уште од мала и во никој случај не сум го гледала како потенцијален дечко. Верувам дека ни он не ме гледал така.
А имам две другарчиња во кои би можела да се заљубам ако немав дечко во моментов. Ама добро, тие ми се убави, не се важи. :D

Hehe sredeno.

Ми се случило. Беше обострано. И си сјебавме другарство. Класика.
Да можам да го вратам времето би стиснала заби додека не ми помине моментот на занес и поезија и можеби сеуште ќе го имав за другар.

Ми се случило. Беше обострано. И си сјебавме другарство. Класика.
Да можам да го вратам времето би стиснала заби додека не ми помине моментот на занес и поезија и можеби сеуште ќе го имав за другар.
Не заби, нозе стистакње треба

Никогаш. Не ги гледам другарите со такви очи. Ако ми се свиѓале од почетокот, не сум ни пробувала да им глумам другарка :) А за нив незнам, можеби... Никогаш не признале додуше :)

Drugarkite mi se na mesto na drugarki , ne i na devojki taka sum bil blizok so drugarka,no ne na takov nacin blizok ...sea sum malce distanciran so drugarki, zaso normalno curata saka vnimanie i e celosno posveteno :) :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom