R
Rigel Kent
Гостин
Види ја ти баба ти машала
Најди еден убав и ќе навивам, стај слика.
![](http://news.images.itv.com/image/file/142570/article_49821d4707fa287d_1357304059_9j-4aaqsk.jpeg)
Види ја ти баба ти машала
Нека навиваат, никој ништо не им рече. Се разбира дека за Швицарска ќе навиваат, ја неам ништо против да навиваат. Исто ко што ние имаме право против Швицарска да навиваме, нелиНе гледам ништо чудно да навиваат за Швајцарија. Ние навиваме за Босна и Хрватска zato sto su nam bile braca ranije, а не па вака. Да имаше у Острелија петтина Македонци ќе го откупеше Сител првенството.![]()
Рибери е доста симпатичен, убав зуб има. Го знам него
За некоја година и Македонец ќе има, you just wait.На Швицарска тимов цел Балкан е собран. Искача Србин, влага Босанец![]()
На почеток на утакмица може слободно Хеј Словени да си ја пеат.На Швицарска тимов цел Балкан е собран. Искача Србин, влага Босанец![]()
Mi se dopaga kolku samo sakas da bides vo centarot na vnimanieto. Tezok e luzerskiot zivot!Убо љубави навивам за тебе[DOUBLEPOST=1402852884][/DOUBLEPOST]
Нека навиваат, никој ништо не им рече. Се разбира дека за Швицарска ќе навиваат, ја неам ништо против да навиваат. Исто ко што ние имаме право против Швицарска да навиваме, нели![]()
Благодарам на вниманието, иди попрај некој заб.Mi se dopaga kolku samo sakas da bides vo centarot na vnimanieto. Tezok e luzerskiot zivot!
Во сМРТ се е портокалово. Дури и црвеното.Дали тоа рече портокалов картон
Bare za zabite ima zamena ama za tvojot pamet! Malku tesko!Благодарам на вниманието, иди попрај некој заб.