СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
94 минута го рогаш противникот на веќе загубена текма, само интелигенција на фудбалер може да го дозволи ова

Играат како педери некој, им дадоа гол од пенал и тоа ради глупоста на тој од Коста Рика и мислеа готово завршија работа. Дојде ред да им одржи лекција некој на Уругвај за борбенсот и давање 110% од својте можности за победа. Уште не им почна првенствов на УРугвај а они веќе се одат, ова како 2002.

Обожавам кога ѕвездите ги плескаат вака како мали деца, уште па и по нивно водство :pos: И туку ми промовираат тука некој мачо-стил :tapp: со тоа припиените дресови, демек видете не ние какви мускули имаме. Браво Костарика, ја направија групата поинтересна (y)

Џабе тие е јак напад кога немаш среден ред.

готово,Уругвај после ова нек си пакуе куфери,нема што да бара против жабарите и енглезите со онаков пристап на игра.Без трошка мотивација,лежерно на теренот,Кавани не знам дали играше вечерва,Муслера месечараше,а одбраната швајцарски кашкавал.Среден ред и да немаат,топката иде од одбрана у напад со рогање и тоа е тоа.Мртов фудбал

Aјде Англија - Италија форцааа икс :свиркам: , за да биде уште поинтересно .Барем да осети Костарика за момент како е да си прв на табела :icon_mrgr:

лоши вести за Енглеска и Италија , ипак јаки биле Коста Рика :D

абе јас ги знаев овие Кембел , Руиз и Болањос . Не знаев голман-звер дека имале . И дечкото третиот гол што го даде :cuc: . каков допир !
Ќе биде интересно во групава , не го отпишувајте одма Уругвај ни на крај памет. Првенствово засега е :drk:

За вие што пишувате дека нема што да бараат против Англија и Италија грешите многу, и те како се опасни Уругвај по контранапади, а не во ваква позициноа игра, во која нема што да бараат, пошто немаат среден ред, пишувавме уште пред почетоктот на првенството дека најголема болка ќе им биде кога ќе треба да креираат напади, за кој немаат таков фонд на играчи во средината.
Мада со ваква незаинтересирансот и никаква борбеност ништо не прават.

Абе се експерти тука на форумот. Ме чуди како не никој од вас не стана светски играч како Меси:D

Сите најдобро знаеме, ама преку телевизор, а некој од вас да шутнеше топка барем еднаш во животот?:P

Јас бев преубеден дека Уругвај ќе го освои првенствово, така да резултатов ми е големо изненадување.
Сепак мислам дека ќе се вратат во игра и ќе отидат понатаму :)

Од друга страна пошто бев задолжен за анализата на репрезентацијата на Коста Рика, ми станаа сипматични и ме израдуваа многу со победава. Перфектна утакмица изиграа и целосно заслужија да победат. И во првиот дел беа најмалку рамноправен противник, а пеналот беше направен многу глупо и неискусно.
Кемпбел ме изненади, перфектно изигра денеска.

Абе се експерти тука на форумот. Ме чуди како не никој од вас не стана светски играч како Меси:D

Сите најдобро знаеме, ама преку телевизор, а некој од вас да шутнеше топка барем еднаш во животот?:P

Најискрено вака, коментаров е може еден од нагјлупите што сум ги видел на форумов овие 6 години од кога сум регистриран. Ништо лично ама тешка глупост пиша.

Утакмициве досега се сексови еј! :drk:

Све ми се чини дека Италија - Англија ќе биде првото 0-0.

Италија неможе а да не се влече. Така да очеукавам нерешено против Англија и Уругуај и влечење со Коста Рика и на крај победа од 1:0 и така да се провлечат во осмина финалето. Како и да е мислам дека Италијаните ќе добуткат минимално од четврт финале.

Најискрено вака, коментаров е може еден од нагјлупите што сум ги видел на форумов овие 6 години од кога сум регистриран. Ништо лично ама тешка глупост пиша.
Другар, јас играм фудбал рекреативно цел живот, па не се замислувам дека разбирам фудбал. Да разбирав и да знаев фудбал ќе играв и професионално за разлика од некои што не шутнале топка во животот, а се однесуваат како да се Мурињо.

Само се зезав ништо озбилно не беше. Сите ние знаеме што треба и како треба, ама пред телевизор. Излези и играј, па види разлика.

94 минута го рогаш противникот на веќе загубена текма, само интелигенција на фудбалер може да го дозволи ова

гледам сабо имаш играно фудбал :D
на таа нервоза арно нож шо не му закачи на нашиов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom