Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Шала на страна, ама Пеп нека ја изгледа утакмицава едно 5 пати пошто Шпанија го игра скоро тоа што тој сака да прави со поседот. Истото ни се деси и против Реал. Нека си ја чукне главата малку до каде ќе оди со тика-таката...

Па вакво нешто извади против Дортмунд у купот...само што ептен десеткуван беше составот па немавме баш реализација у нападот...

Не е глуп Пеп,јасно му е и на него...Кога Ван Гал кој е исто хард-кор посед-тренер можеше да се прилагоди и да игра на контри,може и Пеп.

Али факт е и дека дебаклов на Шпанија денес е многу на сметка на тоа што Дел Боске искочи со мртви играчи на теренот...Очекувам да се кренат у наредните утакмици.

Шала на страна, ама Пеп нека ја изгледа утакмицава едно 5 пати пошто Шпанија го игра скоро тоа што тој сака да прави со поседот. Истото ни се деси и против Реал. Нека си ја чукне главата малку до каде ќе оди со тика-таката...
Шпанија ни 1% не изигра од таа тактика што Пеп сака да ја спроведе.

Едит: Само што неможеш против секој тим со една иста тактика да играш, некаде пали-некаде не. Е сеа според мене не дека е лоша тактиката што ја има Пеп како замисла, туку лошо е тоа што претходнава сезона на скоро секој (да не речам секој) натпревар тоа се играше. На мечот против Сити на гости можеше да се види таа тактика во право светло.

Пеп треба да предвиди кога да игра чисто со таа тактика и кога да примени и контри, и долги топки. Зависно од противникот и неговите слабости.

Последно уредено:
Шпанија ни 1% не изигра од таа тактика што Пеп сака да ја спроведе.

Едит: Само што неможеш против секој тим со една иста тактика да играш, некаде пали-некаде не. Е сеа според мене не дека е лоша тактиката што ја има Пеп како замисла, туку лошо е тоа што претходнава сезона на скоро секој (да не речам секој) натпревар тоа се играше. На мечот против Сити на гости можеше да се види таа тактика во право светло.

Пеп треба да предвиди кога да игра чисто со таа тактика и кога да примени и контри, и долги топки. Зависно од противникот и неговите слабости.

И не е све секогаш до тактиката...

Денес Шпанија не прими 5 гола дека само тактиката не чинеше,него дека Рамос Пике и Касиљас вчера у кафана биле....дека Чави и Чави Алонсо немаат сила орбитрејк да возат а не па игра да креираат...дека Диего Коста е ретарда глупа,после Балотели најголема у фудбалот...

Нас годинава при крајот тоа ни фалеше,свежината и алчноста за нови победи...Моментот со Бундес титула у Март не закопа уствари и тоа Пеп јавно го призна.Тиаго го изгубивме у клучен дел од сезоната.

Догодина ни доаѓа РВП у полска варијанта,помлад и уште погладен за титули...Плус очекувам еден до два топ трансфери кои додатно ќе ја освежат екипата.

10447412_808439695841323_2272318683644178835_n.jpg

Thiago Alcantara

Four weeks later... Esto no para!!

Ух ме исплаши ти ебам тоа... Си реков кој кур гол се сликал овој и овде ја опнал сликава. Па и како ја дава одозгора, тамам за надолу ко ќе скролаш... Срце ми застана. :pos:

Ух ме исплаши ти ебам тоа... Си реков кој кур гол се сликал овој и овде ја опнал сликава. Па и како ја дава одозгора, тамам за надолу ко ќе скролаш... Срце ми застана. :pos:

Ахахахахах намерно го пастирав тоа напишаното под сликата да биде :pos::pos::pos:

Ахахахахах намерно го пастирав тоа напишаното под сликата да биде :pos::pos::pos:
Види Златко сеа вака, немој другпат вакви работи, ладна пот ме облеа дури скролав надолу..:D

Многу сте неозбилни,слушнав дека Пеп од догодина и фановите ќе ги тренирал посед да играат,немало да може по маалата у Минхен бункер да се игра....Такада пазете што праите...:pos:

Клуб е ова,не е заебанција.

Многу сте неозбилни,слушнав дека Пеп од догодина и фановите ќе ги тренирал посед да играат,немало да може по маалата у Минхен бункер да се игра....Такада пазете што праите...:pos:

Клуб е ова,не е заебанција.
Златко, свецко има, опушти се. Мавни некое пивце, батали поседите. :D

Добро бе овде... сите Златко се викате? :pos:

Само накај злато да се одело...

Мислам дека ми е повеќе криво што Рафиња не е на Светско отколку Рибери :eek::eek:

Ништо не пишувам, си знаете. Али мораше да се обележи.
2001.jpg

П.С. Кингов со Златко растури. А и добро бе, само јас не бев во тек со "Види Златко..."? Една тема нема да посетиш и ништо, замина јабана се`. :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom