Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Последно уредено:
Ај овие од Валенсија океј, ни во прошлиов период не беа нешто којзнае што па пак ги имаше на темава.
Ама догодина кога Атлетико ќе заврши 6-ти, Џеки ќе го снема од планетава, не пак од темава :D :D

Последно уредено:
15467529.jpg

Додека е Меси во Барса, и Чак Норис да го земат ке потфрли во играта.

- Тино Коста бившиот играч на Валенсија, пред потпис со Атлетико
- Монако се предомисли и не го сака Валдез во нивните редови
- Виљареал ќе го откупи Серхио Асенхо од Атлетико за 5 милиона, исто така Лео Баптистао и Оливер Торес можно е да отидат на позајмица во Виљареал.
- Реал му понудиле на Крос плата од 5 милиона.
- Сосиедад во преговори да ја купат бај-бек клазулата што ја има Арсенал (8+2 милиона), со што Карлос Вела ќе потпише нов четиригодишен договор и плата од 2.5 милиони годишно.

Валенсија најверојатно ќе го лапне Хавиер Еспиноса, 10-ката на Барса Б. Според мене, најталентираниот младич во Б-тимот, иако многумина не мислат така (општо мислење кај повеќето фанови е дека подобар е Денис Суарез, кој инаку ќе оди на позајмица во Севиља, како дел од трансферот на Ракитич).
@Atso @MkDon

Валенсија најверојатно ќе го лапне Хавиер Еспиноса, 10-ката на Барса Б. Според мене, најталентираниот младич во Б-тимот, иако многумина не мислат така (општо мислење кај повеќето фанови е дека подобар е Денис Суарез, кој инаку ќе оди на позајмица во Севиља, како дел од трансферот на Ракитич).
@Atso @MkDon

да да, информирани сме:
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Валенсија.12546/page-73

ќе видиме што улога ќе му се даде во екипата, ја сум за поголема минутажа и не сакам да додје Енцо Перез од Бенфика (т.е. не за таа сума што се спомнува 25 милиона), можда па Енцо Перез ќе игра задњи везни и нема да ја дели минутажата со Еспиноза.. исто од друга страна Еспиноза не би прифатил да дојде во Валенсија ако не му ветиле дека ќе добие неколку минути...
сега за сега, можам само да речам дека овој Еспиноза ветува и би требало дон Пици да го направи играчиште (y)[DOUBLEPOST=1402439293][/DOUBLEPOST]
@Atso @MkDon

Despite reports about a deal with Valencia, Barcelona B player Espinosa, whose contract expires, will probably join Villarreal [el esportiu]

:(

Последно уредено:
Изгледа Валенсија ги договори Мартинез, Родриго и Ензо Перез. Страв да те фати...:cautious:

Барса три лета се натегаа со сапуници да го донесат и сеа вака лесно, за 30 милиони го пуштаат? Исто и со Валдез, он и Цеск беа во најголемиот дел неоправдано критикувани од публиката. Ако продолжат со трендов летово, значи и Алексис ќе иде?

еве убава слика со убав дескрипшн:

Bp8E6v2CQAI07x6.jpg

Two seasons ago, this was the future of the Barça midfield. Now they're both gone and Xavi is nearly 35.

Едниот курвиче шо си отиде оти беше најголемата пи*ка кога сите му кажуваа дека ќе игра он запна да оди во Баерн. Другиот беше поизгубен од цела багра шо глумеше во Lost.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom