Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Добри односи имаме со ПСЖ, они ни го даваат отпадот ние најдоброто.[DOUBLEPOST=1402522438][/DOUBLEPOST]

КПР го сакале и ништо чудно да го продадат.
Голман, асален голман, и некој за замена на Мунтари и добар состав за 3-то место ќе се склопи.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас од дното на душата се надевам и посакувам некако, од сликата погоре Мунтари и Абате никако да не се дел од Милан на Инзаги.
Ако некој, кој и да е, во каков и да е контекст и конотација, искрено или не, под дејство на дрога или не, више спомна нешто што и малку би личело на некаков си "нов" Милан, а притоа во тој "нов" Милан ги остаи Мунтари и Абате, да му ебам матер! :)

Сакам само да видам насоки дека вистина се работи на подмладување на Милан и чистење на ѓубрето кое не донесе дотука. Било каков потег кој ќе личи на тоа и ќе го покаже тоа. Продавање на Робињо, раскинување нечиј договор, изјава за потврда на Кристанте или Шиљо рецимо, купување на некој младинец макар и коштал милион ипол, не мора да е којзнае кој, каков, само да видам дека се размислува во таа насока. Рано е, ама досега не видов ништо слично.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.507
Поени од реакции
14.949
Изгледа ќе има целосна промена во среден ред, што би значело и дека ќе го продадат Де Јонг, а и тој има желба да си оди. Овој од Реал и да дојде, планиран е за ротација. Можни се четири нови трансфери во средина. Замена за Монтоливо (нешто како: Чигарини?), оној млад Базели од Аталанта или некој сличен (години, талент, цена), Касемиро на позајмица и уште еден box to box... можни се разни комбинации, во зависност од тоа што планира Инзаги, но најверојатно сака поливалентни фудбалери во среден ред.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Ако си иде Де Јонг нека го земат тој шпанецот од Сампдорија црниот и од Џенова/Рома Бертолачи. Исто овдека од поскапите решенија во Италија може и Кандрева да се разгледа, на оваа позиција има опции јас па сакам да си иде Де Јонг дечкото ич не ми е сигурен и некако не дисциплиниран ми беше во задачите што ги носи таа позиција, Мунатари е Гатузо за него сезонава :D Мунтари мора да остане во новиот Милан :D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.507
Поени од реакции
14.949
Мунатари дава гол против Германија и го посветува на Димче. :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.954
Поени од реакции
23.471
Ако си иде Де Јонг нека го земат тој шпанецот од Сампдорија црниот и од Џенова/Рома Бертолачи. Исто овдека од поскапите решенија во Италија може и Кандрева да се разгледа, на оваа позиција има опции јас па сакам да си иде Де Јонг дечкото ич не ми е сигурен и некако не дисциплиниран ми беше во задачите што ги носи таа позиција, Мунатари е Гатузо за него сезонава :D Мунтари мора да остане во новиот Милан :D

Жити се немој само Кандрева, по одвратно створење не постои у фудбалов, незнам зашто али само кој ќе го видим автоматски сум нервозен..

И тој Бобанот место да сере по телевизииве и веснициве, нека го донесе Манџо, многу го сакам, у 4-3-3 формација има да се убие од голови давање, па макар тоа значело и да си иде Балотели, пошто ако се играа таа формација има да биде неупотреблив !!

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
озбилен си ? :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Сме земале и некој млад голман 18 години од Бреша за 600 илјади евра. Станува збор за Стефано Гори

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Жити се немој само Кандрева, по одвратно створење не постои у фудбалов, незнам зашто али само кој ќе го видим автоматски сум нервозен..

И тој Бобанот место да сере по телевизииве и веснициве, нека го донесе Манџо, многу го сакам, у 4-3-3 формација има да се убие од голови давање, па макар тоа значело и да си иде Балотели, пошто ако се играа таа формација има да биде неупотреблив !!
Кандрева го поврзуваа со Наполи а и ако го земаа Менез нема шанса за него.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463

Абе ние во тим ги имаме Де Јонг, Балотели, Мексес, Бонера, Робињо, Тарабт се играчи со IQ во минус сега проблем бил кандрева.

И јас го мразам

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Нема многу љубовни приказни на форумов. Обично се хејтања и проколнувања.
Ама има две големи, засега неостварени љубовни приказни.

Питу и Сантон и Дим4е и Бертолачи.

Still a better love stories than Twiilight.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Tassotti has signed a contract extension to 2016. His previous contract was set to expire this month.

Milan's coaching staff for the 2014-2015 season:

Kajgana Shop

На врв Bottom